Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Pszenżyto ozime Rotondo

Zrobione z SAMSUNG SM-J100H

  • 3,3 mm
  • 1/799
  • f f/2.2
  • ISO 50
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Przemek121
  • 69 547

Profesjonalnie uprawione to ładnie rośnie :P

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • ROLNIK.PL
  • Piotrek1975
  • 356 2671

Jaką klasa ziemi? Siejesz tę odmianę pierwszy raz, czy więcej ja przeładowuje?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • 14thekamil14
  • 777 3670

@Przemek121: tak, tak. Jakbym sobie sam nie uprawił to bym zasiał :D :D :D

@Piotrek1975: klasa to 3/4, ziemia lekka. Mamy ją pierwszy raz, brana z centrali. W żniwa się zobaczy co ona warta :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • kitowiak
  • 393 4164

Ładnie wygląda, oby pogoda tego popsuła :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • 14thekamil14
  • 777 3670

@Piotrek1975: ok. 180kg/ha

@Landfarmer: oby w żniwa źle nie wypadło :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • simson2812
  • 364 4384

i jak tam sypało? bo interesuje mnie ta odmina

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.