Wywar pochodzenia z produkcji glutenu pszennego
- 9445 wyświetleń
Miało być młóto a jednak jest taki o to wywar parametry: białko 27.3%, sucha masa 20.6%, energia 4188kcal/kg (ok 18MJ/kg) będę polewał tym siano około 10l na szt. Koszt 1000l 162 zł. Co myślicie o takiej paszy? dobre ma to parametry? będzie na tym bydło rosnąć? w każdym razie chętnie to jedzą
Informacje o zdjęciu Wywar pochodzenia z produkcji glutenu pszennego
Zrobione z Sony E2303
- 3.6 mm
- 1/40
- f f/2.0
- ISO 107
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się