Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Rzepak ozimy ES Cesario

Zrobione z LG Electronics LG-H635

  • 3,2 mm
  • 1/120
  • f f/2.4
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • Kondziu1832
  • 185 2583

Jakie zabiegi wykonałeś i co planujesz? Po dzisiejszym deszczyku u mnie się ładnie zbiera i  w końcu zaczyna się wychylać coraz lepiej z ziemi :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Zenonim
  • 59 1550

po siewie boa 0,25l+ 1,5l mezotop, jutro jak da się wjechać to dam 0,7l leopard i za max tydzień skracanie caryx+tebukonazol tylko pewnie dam to oddzielnie bo rzepak rośnie jak szalony. dam 0,6l caryx + dindam, a na 6-7liść 130g tebukonazolu + bor

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • XTRO
  • 228 6020

ale ziemia :D

ja też w tym tyg zrobię jednoliścienne, i może jutro od robaka bo coś mi gryzie go, ponoć śmietka.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Zenonim
  • 59 1550

ziemia jak ziemia trochę 1 i 2 klasy. 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • misio3p
  • 925 2063

A ja przerzucam VI klasę w nadziei na to, że żyto hybrydowe odda chociaż 4t/ha...

    • Like 1

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.