Sterownik Galligani GA V9

Mam problem z takim sterownikiem czasami załączy się normalnie a czasami wyskakuje taki błąd po wciśnięciu klawisza wyskakuje FOUND 4 15 17, a czasami Found Ef i sterownik załącza się dalej ktoś może wie w czym tkwi problem???


Informacje o zdjęciu Sterownik Galligani GA V9

Zrobione z ZTE ZTE Blade V6

  • 3,5 mm
  • 7171/1000000
  • f f/2.2
  • ISO 98
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • dawid464
  • 20 323

mi trze się tak zdarza, myśle ze to chyba przez niedoładowany akumulator 

, albo przeczyść klucz elektroniczny taki jakby bezpiecznik przy głównym komputerze przy prasie 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • trufel11
  • 2 221

mi trze się tak zdarza, myśle ze to chyba przez niedoładowany akumulator 

, albo przeczyść klucz elektroniczny taki jakby bezpiecznik przy głównym komputerze przy prasie 

 

Dzięki kolego . Powiedz mi jeszcze jedno jak się ustawia zgniot w tym sterowniki wiem gdzie sie wchodzi zmienia ale ale co do czego to nie kumam

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.