Skocz do zawartości


Informacje o zdjęciu Renault 851.4s + faucheux f200


4 komentarze

Rekomendowane komentarze

Łapy do bel sam robiłeś czy kupione?

Jeszcze trochę i dosięgniesz słońca :P

Ja może na przyszły sezon kupię tura do renaty, tylko zastanawiam się jakiego, używkę np, jak ty masz czy nowy polskich producentów można już kupić za 10-12 tyś bęz osprzętu. Za używkę jakiejś zach firmy 8-10 tyś oczywiście goły. Jak myślisz w jaki warto zainwestować?

 

 

tylko i wyłącznie zachodni!!

jak znajdziesz w dobrym stanie i nie spawany to Ci będzie służył 2x dłużej niż nowy polski. 

Ten tur co mam to już przetransportował tyle ton (liczone w tysiącach)  że polskie bym wykończył pewnie ze 3.

Chyba że nie będziesz go używał tak intensywnie tylko np. do zwożenia słomy, sianokiszonki itp. Bo do ładowania obornika w takich ilościach jak ja ( min.700 ton na sezon) to raczej się nie nadaje. 

 

Chwytak zakupiłem używany od sąsiada. Nie jest robiony samemu tylko "fabryczny".

Osprzęt też polecam zachodni. Mam łyżkę zachodnią i nic z nią się nie dzieje, a kolega ma polską od prywaciarza i już ją poprawiał po swojemu a i tak nie jest to co moja. Materiał robi różnicę. Mojej samemu nie przesuniesz nawet, a jego bez problemu.

 

Słońca nie dosięgnę bez obaw  :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.