Skocz do zawartości
News

Rozłączenie II stopnia elektropneumatycznie

Jak to ustawić aby rozłączało za pomącą pneumatyki, jakie musi być min. ciśnienie w układzie aby prawidłowo dzialało ?



Informacje o zdjęciu Rozłączenie II stopnia elektropneumatycznie

Zrobione z OLYMPUS IMAGING CORP. VG160,X990,D745

  • 4,7 mm
  • 1/30
  • f f/2.8
  • ISO 125
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • jendrek
  • 121 1266

Ciśnienie standardowe, a żeby to działało o powinna jeszcze być sprawna instalacja elektryczna, czyli czujnik przy dźwigni ręcznej sprzęgła WOM ten sam który włącza kontrolkę no i oczywiście sprawny elektrozawór.  

Ja u siebie w 6341 (ta sama zasada działania) zastosowałem wyłącznik na desce rozdzielczej i dźwigni ręcznej w ogóle nie używam, zdjęcia mam w galerii.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • bartek1992
  • 34 893

Wszysto jet podłączone, elektryka sprawna ale nie całkiem rozłącza tzw siłownik się wysówa ale tak skokowo

 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • mario666
  • 211 2020

rozłącz cięgno i zobacz ręką przy zaworze jak to działa a dopiero potem cięgna poustawiaj

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.