Skocz do zawartości

ADOB Basfoliar 2.0 36 Extra i ADOB Bor

Odżywki pod burak cukrowy częściowo kupione :)


Informacje o zdjęciu ADOB Basfoliar 2.0 36 Extra i ADOB Bor

Zrobione z Samsung GT-S5380D

  • 2,7 mm
  • 1/8
  • f f/2.8
  • ISO 400
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • vw141998
  • 12 379

Nie wiem dokładnie jeszcze bo brałem w cukrowni, będe wiedział na fakturze. Ale coś słyszałem że ok.137zł za 20l

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • ursus912ic330
  • 242 2107

A jaki  skład Basfoliar ?

 

 

Ten ADOB Bor ma w składzie coś jeszcze czy tylko ten bor ? 

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • vw141998
  • 12 379

składniki
zawartość
w %
wagowych

zawartość w
objętościow

azot
całkowity
(N) 27% 36,2
%
tlenek
magnezu
(MgO) 3,2% 4,3
%
bor ( B ) 0,02% 0,027
%
miedź
(Cu) 0,2% 0,27
%
żelazo
(Fe) 0,02% 0,027
%
mangan
(Mn) 1,0% 1,34
%
molibden
(Mo) 0,005% 0,007
%
cynk (Zn) 0,01% 0,013
%
A bor to ma :
Azot calkowity Wagowo w % : 5.8 ; a W % objetosciowy 7.8
Bor 11 Wagowo ; 15 Objetosciowo

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • vw141998
  • 12 379

7 litrow Basfoliaru + 2 litry boru + 0,7 tytanitu + 15kg siarczanu mg siedmiowodnego na Hektar

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.