Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w Jednoosiowe

Informacje o zdjęciu Wywrotka jednoosiowa

Zrobione z SAMSUNG GT-S5610

  • 3,4 mm
  • 1/33
  • f f/2.7
  • ISO 50
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

7 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Bardzo ciekawa konstrukcja.. Powiedz z czego zaadoptwałes siłownik..? bo widac przeswit jest spory pod nim... kupiony specjanie pod nia..?  mozna bylo fajna 3 stronke zrobic na tej samej wysokosci.. :) 5/5

Siłownik kupiłem nowy w agro-rami koło kalisza, kosztował ok 1300zł, nie jestem w stanie powiedziec dokładnie z której to przyczepy, nie robiłem wywrotu na boki bo po prostu nie było takiej potrzeby, mam dwie przyczepy które kiprują na boki wiec w razie potrzeby moge jechac którąkolwiek:) 

Dolna rama to polski rozrzutnik 3,5t, została tylko wzmocniona w odpowiednich miejscach, na góre cały materiał musiałem kupic nowy:)

konkretnie z jakich profili i ścianką ?pytam bo przymierzam się do przeróbki też z rozrzutnika    

a jeszcze jedno ;możesz wstawić zdjęcie wzmocnienia ramy głównej nad kołami

Więc tak, burty to profil 5x3 i ścianka 3mm, blacha w burtach 2mm, podłoga blacha 3mm, dwa długie profile pod podłoga to są 8x8 i ścianka 6mm a reszta to juz rożnie, częśc wzmocnień udało sie użyc ze starej paki tego rozrzutnika i ogólnie to co się nawinęło pod ręke:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.