Skocz do zawartości


Inne zdjęcia w MTZ - Belarus

Belarus 820 + talerzówka Akpil 2,2 m

Dzisiejsze talerzowanie po burakach pastewnych :) Łącznie stalerzowałem 3 ha. Na orki trochę sucho, ale zobaczymy co będzie.


  • Like 2

Informacje o zdjęciu Belarus 820 + talerzówka Akpil 2,2 m

Zrobione z SAMSUNG GT-S5610

  • 3,4 mm
  • 1/100
  • f f/2.7
  • ISO 50
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

6 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Podczep pług i jedż spróbój ;) sąsiad też czekał, czekał "bo sucho", popatrzył jak ja orze i następnego dnia u siebie zaczą orki, bo wcale nie jest tak sucho ;) u Ciebie może być podobnie. Według mnie na jesieni to nie trzeba duzo deszczu, żeby ziemia była wilgotna.

@damik10 Gdyby nie ta susza to też bym już skończył sezon  ;) Niedługo wiosna i od nowa się zacznie...  :D Dzięki

@farmero015 Dzięki kolego  B)

@mateuszc355 Trochę prysnęło ostatnio to i wyjechałem w pole  :D Ale za więcej deszczu bym się nie obraził.  :)

@Mateusz19980916 Zależy na jakiej ziemi, na tym polu jest III klasa i jeszcze twardo jest, a jak wjechałem na IV, V to już po same osie szła  :) Tak samo by było z orką, na czwartek i piątek nadają deszcz to wolę poczekać.  ;)

@Landfarmer Śniegu jeszcze nie widać więc mam czas  :D Dzięx

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.