Skocz do zawartości

Informacje o zdjęciu Pszenica ozima Bogatka

Zrobione z LG Electronics LG-D280

  • 3,5 mm
  • 1/120
  • f f/2.2
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

9 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Ciekawie to wygląda, jaka to klasa ziemi i czy z takiej szerokości jesteś zadowolony, nie ma problemów z chwastami?

Pytam bo w mojej okolicy staje się "modne" przejście z szerokości 10cm (poznaniak, meprozet) do 15cm (amazone, isaria i t.p.) Może to tylko chwyt handlarzy maszyn bo jak brakuje elementów to porostu odejmują całe redlice i lejki. Wdaje mi się, że w kwestii wylegania i chorób grzybowych lepiej tak jak u ciebie zwłaszcza jeśli gleby są wysokiej klasy. OK ale jak jest dużo opadów to zawsze czymś może zboże przerastać bo ma gdzie.

Nawiasem mówiąc weszłam w twoja galerie bo myślałem, że to cebulka taki ładny szczypiorek ma. :lol: :D

Haha :) Klasa ziemi to 3b- 4a. Z chwastami nie ma problemow. W tym roku pryskalismy Lancetem i tylko miejscami pojedyncza miotle przepuscilo. A co do tych handlarzy to powiem Ci ze nie mam pojecia jak to jest, ale u mnie nie mam miejsca na wiecej leji takze nikt nic mu nie zabral ;) . Szeroki rozstaw jest tez dobry jezeli np zostalo sie troche resztek na polu. Sasiad ma Poznaniaka i czesto mu sie zabija a u mnie wszystko przelatuje miedzy lejami ;)

  • Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.