Skocz do zawartości

Bizon Rekord Z058

Waco

Koszenie żyta jarego na Pomorzu. data wykonania fotografii: 6 września 2014 roku



Informacje o zdjęciu Bizon Rekord Z058

Zrobione z OLYMPUS IMAGING CORP. E-520

  • 14 mm
  • 1/125
  • f f/5.0
  • ISO 100
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • dawid3p
  • 362 2111

taki kombajn, a co wy robiliście całe żniwa :P

5 leci

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Waco
  • 222 1037

Kosił nieustannie. Na Pomorzu jest sporo pól, a mało wiosek.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Waco
  • 222 1037

Trudno dokładnie powiedzieć. Myślę, że około 200 to na pewno.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Użytkownik
  • Andrzej7rol
  • 11 88

To troche paliwka poszło hehe. A jak u was z cenami na usługe z sieczkarnią i bez?!

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Waco
  • 222 1037

30zł różnicy. Koszenie w tym roku, to 300 i 330zł w przypadku Z056. Rekordy koszą taniej. Są też coraz częstsze przypadki koszenia za hektar, a nie za godzinę, co w tym roku było nieopłacalne dla kombajnistów gdyż zboże było bardzo ładne.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.