Skocz do zawartości

Mokra zgnilizna bakteryjna papryki

Mokra zgnilizna papryki jest wynikiem porażenia bakterią z gatunku Erwinia carotovora. Ten polifag sprawia, iż owoce przypominają worki wypełnione bezzapachowym płynem. Mokra zgnilizna papryki jest częstą chorobą upraw tunelowych, a bakteria zimuje w glebie, stąd należy unikać przedplonów takich jak kapusta, czy ziemniaki.



Informacje o zdjęciu Mokra zgnilizna bakteryjna papryki

Zrobione z FUJIFILM FinePix S5600

  • 6,3 mm
  • 10/600
  • f f/4.0
  • ISO 200
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

0 komentarzy

Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.