ciapek98 20 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 20 184 mogłeś urwać Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Mattti 456 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 456 1961 Oj, nie chciałbym spotkać tego dziadostwa w swojej okolicy Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
XTRO 1523 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 1523 11112 on ma ze 3 m... Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
grzesiek21491 10 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 10 161 u mnie tego pełno ale kiedyś z ciekawości się dotrknąłem i nic nie parzył Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
MFrolnik26 214 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 214 1040 Podobno na kiszonkę dobry Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Mattti 456 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 456 1961 Tiaaa, tylko mleko anyżem wali Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
barteks51 72 Napisano Sierpień 8, 2014 Zaawansowany 72 674 u mnie tego pełno ale kiedyś z ciekawości się dotrknąłem i nic nie parzył oparzenie wywołuje sok z niego... jakbyś go ułamał i dotknął końcówki to wtedy mogłoby się skończyć poparzeniem Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się