srbuczek 1 Napisano Czerwiec 13, 2014 Użytkownik 1 76 ile masz w jednym kojcu sztuk? i ile przyjmujesz na jedna sztuke m2? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
rafal09086 6 Napisano Czerwiec 13, 2014 Zaawansowany 6 410 Tutaj jest po 108 szt. W przepisach jest 0.65mkw do 110kg i tego nie przekraczam Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Muszek 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Nowicjusz 0 24 Budynek był przerabiany czy robiony od zera ? Z jakimi kosztami należy się liczyć przy wykończaniu i wyposażeniu wnętrza tuczarni ? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Aszki 11 Napisano Czerwiec 13, 2014 Użytkownik 11 81 warchlaki swoje czy tucz kontraktowy typu "agri plus, duda (prima)" ? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
rafal09086 6 Napisano Czerwiec 14, 2014 Zaawansowany 6 410 Budynki przerabiane, ten na zdjęciu to dawna stodoła akurat ale była murowana bo z 2002r. Wyposażenie to jeden z najwiekszych kosztów całej takiej inwestycji, chyba żę bez paszociągu, wentylacji tylko same tubomaty to trochę to ograniczy koszta. @Aszki tak, tucz kontraktowy. Kiedyś to było Dudy. Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
srbuczek 1 Napisano Czerwiec 14, 2014 Użytkownik 1 76 jakie wymiary ma ta chlewnia? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
krzychu94 1 Napisano Styczeń 8, 2017 Zaawansowany 1 183 Masz jakąś podbitke czy tam sufit w tej chlewni? Udostępnij ten komentarz Link do komentarza
Rekomendowane komentarze
Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to proste!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się