Pszenica Jara Brawura

Zastanawiam się czy pojechać cerone dla usztywnienia, bo podejrzanie mi to wygląda. Jak myślicie? :)



Informacje o zdjęciu Pszenica Jara Brawura

Zrobione z SONY XPERIA

  • 4,6 mm
  • 0/0
  • f f/2.5
  • ISO 0
Wyświetl informacje EXIF o wszystkich zdjęciach

Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • zimnyt
  • 3 245

Może się wyłożyć, planujesz jeszcze jakieś nawożenie?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • marcus1998
  • 50 860

Z nawożeniem to już by było na tyle. W poniedziałek przywiozą mi środki to prysnę cerone.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • damianus2222
  • 115 1820

Dalem 2 razy antywylegaczem jechalem po 0. 6 l ma moze ok 30 -35 cm. ile poszlo N? I jaka klasa ziemi?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • marcus1998
  • 50 860

Jeszcze nigdy nie stosowałem antywylegaczy, ale widzę że chyba czas zacząć :D
Klasa 2- 3.
Poszło około 130 kgN w trzech dawkach ( 1. 20kgN przedsiewnie- NPK; 2. 50kgN- saletra; 3. 60kgN- saletra).

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • marcus1998
  • 50 860

Pojechałem moddusem 0,3l tydzień temu, bo nigdzie już cerone nie ma. Ostatnią bańkę wyrwałem z hurtowni :D

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.