Skocz do zawartości

Władimirec T-25 + RNZ "Lejek"

Dawka saletry na pszenicę ozimą - ostatnia :)


Informacje o zdjęciu Władimirec T-25 + RNZ "Lejek"


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • PaWeL07
  • 349 7510

W mój bez nadstawki na max upycham 300kg saletry, ale u Mateusza widzę że jest nadstawka zamontowana :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Pawell18
  • 13 1002

nie ugotowales sie w tej kabinie? wszystko tak pozamykane...

 

u mnie polifoski wejdzie 400kg a mocznika 275kg, ale saletry to nie wiem

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Mathieu92
  • 113 3236

Trzecia symbolicznie na poprawę parametrów - około 100kg/ha.

 

Do lejka ile wchodzi ? hmm 350kg wejdzie na luzie ale ja tak z czubem nie sypię bo już raz mi się ten palec od mocowania do ramienia urwał i to wtedy kiedy było z 70kg polifoski ... Także nie znasz dnia ani godziny ...

 

Łącznie pszenica ta dostała około 190N.

 

Śpieszyłem się raz dwa żeby rosa nie opadła także miałem za darmo termy ... Irkuckie :lol:

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • manik
  • 34 1217

Jak jej susza nie zaczepi to bizon się na niej rozleci. tongue.pngtongue.png

 

5/5 wink.png

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.