Skocz do zawartości

2 pary klaczy zimnokrwistych

Bronowanie pszenżyta po zasiewie nawozów


Informacje o zdjęciu 2 pary klaczy zimnokrwistych


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • pumeqes
  • 5 169

To jakiś PGR czy coś? :D

Spoko fotki, ekologicznie i pewnie taniej wychodzi worek zboża dla koni, niż na ropę do jelenia.

Pozdrawiam

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • Luksa96
  • 32 645

Piotrek ma wszystkiego koło 15 hektarów, w tym koło 10 ha ornego. Końmi wykonuje tylko te lżejsze prace. Ciągniki oczywiście są, którymi orze i sieje, ale konto założył, aby promować konie, czyli jego główną pasję. :)

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • farm
  • 84 1405

Piękne zdjęcie . Też parę lat temu wykonywałem bronowanie tylko że w pojedynkę :) . Jest to najlepszy sposób żeby nawóz skutecznie podziałał a zboże dostało powietrza a i dużych śladów i kolein Koniki nie zrobią ;) .

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • emilko
  • 19 290

Dla mnie bomba! Super, w dzisiejszych zmechanizowanych czasach taki widok to rzadkość. W mojej miejscowości są tylko dwa konie, gdzie kiedyś na każdej ulicy było po kilka sztuk.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.