Skocz do zawartości

Pszenżyto Leontino

kamieniak89
Zaloguj się, aby obserwować  

Stan na 27.02


Zaloguj się, aby obserwować  


Rekomendowane komentarze

  • Zaawansowany
  • kamieniak89
  • 27 2667

U nas śniegu już dobry miesiąc nie ma, no i efekty widać po rzepakach, bo po zejściu śniegu były piękne, no a teraz tragedia, ostatnie mrozy z wiatrem wykańczają go :(

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • wyrzyk21
  • 30 1208

Eh , są plusy i minusy. Ale chyba nie jest aż tak zagrożony żeby była konieczność przesiewu ?

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • kamieniak89
  • 27 2667

Popatrz na zdjęcia, jeszcze parę dni pomrozi i może być lipa, no a wszystko się okaże jak ruszy wegetacja.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • pawelek98
  • 61 683

pszenżyto nieźle się trzyma chociaż leontino ma tylko 4 w mrozodporności, u mnie ta sama odmiana ale jest przykryta warstą 20 cm śniegu, tylko zanim śnieg spadł to trche sporym mrozem podwiało. zobaczymy co z tego wyjdzie.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza
  • Zaawansowany
  • LeF
  • 24 1060

U mnie Leontino na jesieni wyglądało lepiej niż Grenado. Oba były siane 2 października.

Jadę dziś do domu to zlustruje stan moich ozimin.

Udostępnij ten komentarz


Link do komentarza

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.