Zaloguj się, aby obserwować  

Jak uzyskać lepsze parametry kiszonki w krótszym czasie?

Wyjątkowo cenna pasza, jaką jest kiszonka na długo zachowa swoje włąściwości jeśli będzie prawidłowo przygotowana. Nieocenione w procesie żywienia kiszonką są bakterie kwasu mlekowego. Ich wyjątkowa zdolność do multiplikacji powoduje, że szybko kolonizują określone odcinki układu pokarmowego zwierząt. Tworzą tym samym naturalną barierę ochronną przed drobnoustrojami chorobotwórczymi. Dobra kiszonka jest więc nie tylko wartościową paszą, ale także wspomaga zdrowotność stada.

5 slajdów
  1. Jak uzyskać lepsze parametry kiszonki w krótszym czasie?
  2. Jak uzyskać lepsze parametry kiszonki w krótszym czasie?
  3. Jak uzyskać lepsze parametry kiszonki w krótszym czasie?

Jak właściwie przyrządzić ten przysmak? Reguły przygotowania kiszonki znajdziesz w naszej galerii. Przeglądaj dalej!

Oglądaj galerię

Zaloguj się, aby obserwować  
agrofoto
Zaloguj się, aby obserwować  


0 komentarzy


Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj