News
Zaloguj się, aby obserwować  

Jak prawidłowo skracać zboża?

Skracanie zbóż to zabieg z wykorzystaniem regulatorów wzrostu, mający na celu wzmocnienie, pogrubienie oraz skrócenie źdźbła. Takie dokrzewienie roślin przeciwdziała wyleganiu łanów. Tym samym wpływa na jakość ziarna, a także zdecydowanie ułatwia zbiory, oszczędzając czas i pieniądze.

11 slajdów
  1. Jak prawidłowo skracać zboża?
  2. Jak prawidłowo skracać zboża?
  3. Jak prawidłowo skracać zboża?

Poznaj 7 zasad ułatwiających zadanie.

Oglądaj galerię

Zaloguj się, aby obserwować  
agrofoto

1497 wyświetleń

Zaloguj się, aby obserwować  


0 komentarzy


Rekomendowane komentarze

Brak komentarzy do wyświetlenia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
×
×
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.