Skocz do zawartości

Zdjęcie

PROBLEM renault 103.14 tx


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share Sylwek2009

Sylwek2009

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 9 postów

Napisany 13 wrzesień 2016 - 18:22

PROBLEM renault 103.14 tx Witam mam problem renault 103.14 tx 93 rok silnikiem td 126-4 td
A mianowicie taki rano gdy ciągnik zimny pali od strzała, po jeździe i rozgrzaniu cieżko pali albo wcale, tak jakby go mocno gdzieś ciśnienie trzymało . Nie jestem zapalonym mechanikiem wiec proszę o pomoc. Z góry dzięki

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
PROBLEM renault 103.14 tx Dzisiaj, 21:36
  •  

#2 Share waldac

waldac

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 392 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 13 wrzesień 2016 - 18:31

PROBLEM renault 103.14 tx

Luzy zaworowe kiedy były ostatnio sprawdzane? mogą być za małe



#3 Share szymong1234

szymong1234

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 52 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 13 wrzesień 2016 - 18:49

PROBLEM renault 103.14 tx Pompa wtryskowa rotacyjna może siadać. Była mowa o takich przypadkach w john deere. Temat poruszany na forum ale teraz nie znajdę na szybkiego. Była tam mowa żeby jak nie chce zapalić to polać wodą pompę wtryskową. Jeżeli pomoże to do naprawy jest właśnie pompa. Nie jestem pewien radzę poszukać tego tematu.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
PROBLEM renault 103.14 tx Dzisiaj, 21:36
  •  

#4 Share witejus

witejus

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 275 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 13 wrzesień 2016 - 19:45

PROBLEM renault 103.14 tx

szymong1234 masz rację takie objawy są kiedy kończy się pompa wtryskowa  każdy typ



Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
PROBLEM renault 103.14 tx Dzisiaj, 21:36
  •  

#5 Share kitowiak

kitowiak

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 168 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kitów (Zamojskie) LZA
  • Zainteresowania:Mechanika maszyn rolniczych ;)

Napisany 13 wrzesień 2016 - 20:13

PROBLEM renault 103.14 tx Też na pompę bym stawiał, też miałem ten sam problem i identycznie sie ukazywał :)

Podobne tematy