Skocz do zawartości

Zdjęcie

Środki do dezynfekcji


2 odpowiedzi na ten temat

#1 Share bronson

bronson

    Nowicjusz

  • userphoto
  • Members
  • Pip
  • 34 postów

Napisany 13 wrzesień 2016 - 14:18

Środki do dezynfekcji

W jaki sposób dezynfekujecie powierzchnie płaskie? Czyli miejscach w których przygotowywane są środki spożywcze: kiełbasy, mięsa, jaja itd? Pytam, bo ostatnio w gospodarstwie moich znajomych pozatruwali się wszyscy salmonellą. Mądry Polak po szkodzie.



Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Środki do dezynfekcji Dzisiaj, 23:50
  •  

#2 Share mikad

mikad

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 931 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 13 wrzesień 2016 - 20:37

Środki do dezynfekcji

Fiu fiu, to niezły syf musieli mieć. Wszyscy to znaczy tylko rodzina czy to mięso i kiełbasy upłynniali też na zewnątrz?



Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Środki do dezynfekcji Dzisiaj, 23:50
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Środki do dezynfekcji Dzisiaj, 23:50
  •  

#3 Share karoldziobek1

karoldziobek1

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 12 postów

Napisany 13 styczeń 2017 - 13:43

Środki do dezynfekcji

Ja osobiście nie wykonuję takich czynności, ale sąsiad robi swoje wyroby i używa preparatu Natusan

          



Podobne tematy

Tylko na agroFakt.pl: W jaki sposób najlepiej ogrzewać prosięta? zobacz »