Skocz do zawartości

Zdjęcie

Same Silver 95 przedni napęd


3 odpowiedzi na ten temat

#1 Share banar1

banar1

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisany 20 sierpień 2016 - 20:47

Same Silver 95 przedni napęd

Witam wszystkich,

mam problem z załączaniem przedniego napędu w Same silver 95. Gdy ciągnik ma zimny olej to przedni napęd włącza sie bez problemu za każdym razem, ale gdy już troche pojeżdże i olej troche się zagrzeje to przeni napęd nie chce się włączyć, dodam że włączanie mam w guziku na elektrozaworze. Proszę o porade co może być przyczyną.



Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Same Silver 95 przedni napęd Dzisiaj, 00:04
  •  

#2 Share wojtal24

wojtal24

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1692 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:mazowieckie

Napisany 21 sierpień 2016 - 13:33

Same Silver 95 przedni napęd może nie odpowiedni olej wlany
ZETOR TEAM

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Same Silver 95 przedni napęd Dzisiaj, 00:04
  •  

#3 Share Jarecki88

Jarecki88

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 301 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 21 sierpień 2016 - 17:23

Same Silver 95 przedni napęd Półbiegi i wałek działają? Jak tak, to problemu szukałbym w elektrozaworze przedniego napędu.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Same Silver 95 przedni napęd Dzisiaj, 00:04
  •  

#4 Share banar1

banar1

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 2 postów

Napisany 24 sierpień 2016 - 20:39

Same Silver 95 przedni napęd

Problem rozwiązany, elektrozawór nawalał. 




Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy przedni napęd same silver same silver 95 problem napęd włączanie napędu włączanie przedniego napędu guzik od przedniego napędu