Skocz do zawartości

Zdjęcie

Lamborghini Premium 1060 napęd


2 odpowiedzi na ten temat

#1 Share sztum

sztum

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 16 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 01 czerwiec 2016 - 20:10

Lamborghini Premium 1060 napęd

Witam

 

Od niedawna jestem posiadaczem Lamborghini Premium 1060.

Dzisiaj zapaliła się kontrolka serwis i cały czas pali się kontrolka od przedniego napędu, nieważne czy jest włączony czy nie.

Ogólnie jak sprawdzałem to napęd cały czas ciągnie.

 

Ma ktoś pomysł co to może być?



Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Lamborghini Premium 1060 napęd Dzisiaj, 01:13
  •  

#2 Share Vhalior2

Vhalior2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 430 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:wielkoposka

Napisany 01 czerwiec 2016 - 20:55

Lamborghini Premium 1060 napęd elwktrozawor sprawdz

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Lamborghini Premium 1060 napęd Dzisiaj, 01:13
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Lamborghini Premium 1060 napęd Dzisiaj, 01:13
  •  

#3 Share sztum

sztum

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 16 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 08 czerwiec 2016 - 19:42

Lamborghini Premium 1060 napęd

Zdjąłem cewkę z zaworu, nic nie pomogło.

 

Czy mogę w miarę bezboleśnie odkręcić trzpień elektrozaworu i sprawdzić czy się rusza w środku?

 

Ktoś go rozbierał?

 

Napęd cały czas ciągnie a przy kosiarce troszkę to denerwujące - słaby skręt 

 




Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy premium przedni napęd