Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jakie macie systemy operacyjne


270 odpowiedzi na ten temat

#61 Share Zetor5340

Zetor5340

    Zaawansowany

  • userphoto
  • Members
  • PipPipPip
  • 1063 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubuskie
  • Zainteresowania:==Rolnictwo==

Napisany 10 kwiecień 2007 - 08:03

Jakie macie systemy operacyjne

XP + SP2

to samo... :rolleyes:
"I jak mam ufać pięknym przemówieniom posłów, gdy 3/4 z nich to banda dyplomowanych osłów..."

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Jakie macie systemy operacyjne Dzisiaj, 03:51
  •  

#62 Share Pixel

Pixel

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 437 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 10 kwiecień 2007 - 10:45

Jakie macie systemy operacyjne Teraz oczywscie Windows XP a wczesniej to prawie wszystko było,98,2000,profesional ale XP najlepszy :rolleyes:

Wszelakie skargi, zażalenia, pochwały i prośby dotyczące mojej pracy na AF i samego AF proszę kierować na PW. Z góry dziękuje :)


#63 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 10 kwiecień 2007 - 17:39

Jakie macie systemy operacyjne XP Professional + SP2

KS Falubaz


#64 Share samo

samo

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 423 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Nowego Sącza
  • Zainteresowania:konie i jeżdziectwo

Napisany 10 kwiecień 2007 - 18:50

Jakie macie systemy operacyjne obecnie Win XP ale zaczynałem na Win 95. było to w 98roku

#65 Share elektrotech

elektrotech

    technik elektronik -informatyk

  • V.I.P.
  • rank
  • 1425 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kraków
  • Zainteresowania:Ursus C-325A, budowa nietypowych maszyn rolniczych

Napisany 10 kwiecień 2007 - 19:45

Jakie macie systemy operacyjne XP Profesional +SP2 ...

ps narazie nie polecam Visty- sa problemy i to duże zwłaszcza z driverami do modemów neostrada itd

#66 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 10 kwiecień 2007 - 20:02

Jakie macie systemy operacyjne Neostrada to bubel jest. U mnie ma ją pare osób i narzekają, że się rozłanczają, cieżko połączyć i wogóle.

KS Falubaz


#67 Share elektrotech

elektrotech

    technik elektronik -informatyk

  • V.I.P.
  • rank
  • 1425 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kraków
  • Zainteresowania:Ursus C-325A, budowa nietypowych maszyn rolniczych

Napisany 10 kwiecień 2007 - 20:04

Jakie macie systemy operacyjne

Neostrada to bubel jest. U mnie ma ją pare osób i narzekają, że się rozłanczają, cieżko połączyć i wogóle.

e tam gadasz :rolleyes: ja mam neo od poczatku jak istnieje i zero problemów :blink:

niemniej obecnie istnieje problem z siecia ATM-ale prosta przyczyna puszczono limity..i niema co sie dziwić

#68 Share johny

johny

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 444 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Mazowsze
  • Zainteresowania:Rolnictwo itp.

Napisany 10 kwiecień 2007 - 20:05

Jakie macie systemy operacyjne Windows xp PRO + service pack 2, na drugim kompi Windows xp PRO + service pack 2 , a na trzecim win 98 :rolleyes:
Neo nie najgorsza jest mni jakoś normalnie chodzi.

#69 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 10 kwiecień 2007 - 20:08

Jakie macie systemy operacyjne To zależy ile neostrada chodzi, ile programów internetowych włączonych. U mnie to neta potrzebują więc chodzi na całych obrotachi się rozłącza

KS Falubaz


#70 Share Krzys123

Krzys123

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 368 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Śląsk

Napisany 10 kwiecień 2007 - 20:52

Jakie macie systemy operacyjne Ja mam Millenium. Nie myślcie nawet o tym dziadostwie :angry: , delikatne to jak jajko :rolleyes: a co do neostrady jak załączę 10 filmików żeby się ładowały to czasem się rozłączy ale żadko

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Jakie macie systemy operacyjne Dzisiaj, 03:51
  •  

#71 Share zetor6340

zetor6340

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 315 postów
  • Lokalizacja:Wielkopolska

Napisany 10 kwiecień 2007 - 22:39

Jakie macie systemy operacyjne Z tym windows vista to ja dokonca nie jestem przekonany i raczej sie nie przesiade tak predko. Czytalem ze bezwzgledu jaka wersje kupisz, mowa tu o najtanszej, masz na krazku wszystkie komponenty kazdej z odmian visty [poroznia je klucz produktu] a co za tym idzie mozesz zainstalowac viste bez podawania klucza [nie trzeba] i cieszyc sie, oczywiscie przez jakis czas najbogatsza wersja ultimate, co wiecej kupujac o wiele tansza wersja aktualizacyjna twoj stary system np XP, da sie zainstalowac viste na czystym dysku twardym, wystarczy by zainstalowac oprogramowanie nie podajac klucza [jak podasz to nici bo kreator nie bedzie mogol znalezc sterego windowsa] po tej instalacji wprawdzie nie bedziesz mial caly czas visty ale na tyle dlugo by na niej zainstalowac swoja orginalna wersje Windowa Vista upograte podajac juz klucz dzieki temu stajesz sie posiadaczem orginalnej Visty po tanszej o wiele cenie bez potrzeby posiadania ordinalnego starego systemu ..czyz swiat nie jest piekny??[a microsoft nieco dziwny]?????? :blink: :D :( :rolleyes:

#72 Share Zetor5340

Zetor5340

    Zaawansowany

  • userphoto
  • Members
  • PipPipPip
  • 1063 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubuskie
  • Zainteresowania:==Rolnictwo==

Napisany 11 kwiecień 2007 - 14:35

Jakie macie systemy operacyjne

XP Profesional +SP2 ...

ps narazie nie polecam Visty- sa problemy i to duże zwłaszcza z driverami do modemów neostrada itd

Pomyliło mi się,ale wtedy mi się nie chciało pisać..oczywiście mam XP Professional +SP2 a co do Visty to ja na pewno sie na nią nie przerzucę,czytałem o niej sporo i podobno ma obciążać tak kompa że mała bania,ja dziekuję takiemu systemowi co to zainstaluję pare gier i programów i zmuli mi tak kompa ,że na wordPadzie bedzie mi się ciąl...hehe nie nie nie, Vista odpada, nie ma to jak stary poczciwy WIN xp...heh :P
A co do neta to ja mam z dialogu i powiem wam ze jest zajebi****to znaczy fajnie,super i jeszcze tam jak kto woli, na prawdę polecam internet z dialogu.Tanio jak barszcz a i szybko się strony ładują.Pliki się ściagajo raz dwa, super sprawa.
Mam 1MB/sek i idzie jak burza.A jeszcze jak ktoś ma tak jak ja, że ma też telefon stacjonarny z dialogu to już całkiem ma wypas, bo można powiedziec ,że ja ten internet to za darmochę dostaję..hehe :rolleyes:
Zachęcam do zakładnia neta w dialogu.Szybko tanio i wygodnie...heh ale reklamę zrobiłem. :D :(
"I jak mam ufać pięknym przemówieniom posłów, gdy 3/4 z nich to banda dyplomowanych osłów..."

#73 Share Profil usunięty Profil usunięty

Profil usunięty
  • thumbphoto
  • Guests

Napisany 01 luty 2008 - 20:09

Jakie macie systemy operacyjne XP Profesional +Service Pack 2. :D

#74 Share Profil usunięty Profil usunięty

Profil usunięty
  • thumbphoto
  • Guests

Napisany 01 luty 2008 - 20:12

Jakie macie systemy operacyjne

XP Profesional +Service Pack 2. :D

Mam ten sam... :D

#75 Share PongO

PongO

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kampinos
  • Zainteresowania:1. Rolnictwo
    2. Muzyka (trance wszczegulnosci i pochodne)
    3.

Napisany 01 luty 2008 - 20:36

Jakie macie systemy operacyjne XP Profesional +Service Pack 2. Jak podkrece kompa to moze Vista bedzie :D

#76 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 01 luty 2008 - 20:51

Jakie macie systemy operacyjne Windows XP (Professional Edition) SP 2 :D
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#77 Share keram7719

keram7719

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 152 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kończyce Wielkie
  • Zainteresowania:Fotografia, komputery głównie sprzęt ale i trochę softu, innternet, sprzęt RTV, technika rolnicza, motoryzacja, majsterkowanie, gram czasami w siatkówkę i lubię ślizgać się na lodzie.

Napisany 01 luty 2008 - 21:48

Jakie macie systemy operacyjne Ja mam XP Home + SP2, obok Fecora Core 8, na laptopie OS X 10.5 Leopard, a w pracy XP Prof +SP2.

Zaczynałem od Commodore z czymś w rodzaju DOS oraz eksperymentowałem GEOSem (ale karuzela dyskietkami wykańczała), potem Win3.11, Win4.0NT, Win95, Win98, Win98SE, WinME (totalna porażka), Win2000 (fajny system jak na Winde bardzo stabilny, ale do wszystkiego trza dochodzić na piechotę, o grach i paru innych programach trza zapomnieć ale w końcu jeden z pierwszych porządnych sieciowych systemów i podobno dawca do winXP), a potem już tylko XP, Vistę to tylko parę razy podotykałem na razie nie zamierzam się w nią bawić stąd moja przesiadka na system spod znaku jabłuszka. Acha jeszcze eksperymentowałem z Mandrivą i Ubuntu, do tego drugiego zamierzam jeszcze wrócić.
No i pracy jeszcze czasami dodtykam serwera na Novellu SBS 5.1 i na Win SB2003 - ale to jaż raczej jako user, chociaż znam hasła admina ale wolę nie tykać, chyba, że coś nie hula.
No to się narobiło...

#78 Share krolikNH

krolikNH

    Retired Moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 4622 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:CTR
  • Zainteresowania:Rolnictwo, speedway, dobra fotografia

Napisany 01 luty 2008 - 22:36

Jakie macie systemy operacyjne Ja mam najlepszy system operacyjny na świecie... Windows XP :D A tak mówiąc o Windows Vista to mój kumpel juz się przejechał na tym sytstemie, żadnych programów na nią nie ma... :D I powrócił do XP i od razu lepiej... :)

Moje fotografie chronione prawem autorskim!!!
"Fotografia to sztuka, a nie naciskanie palcem na przycisk"

© 2016 krolikNH All rights reserved.


#79 Share Profil usunięty Profil usunięty

Profil usunięty
  • thumbphoto
  • Guests

Napisany 01 luty 2008 - 22:38

Jakie macie systemy operacyjne

XP Profesional +Service Pack 2. Jak podkrece kompa to moze Vista bedzie :D

Po co masz go podkręcać. Odradzam ci Vistę, XP jest lepszy...

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Jakie macie systemy operacyjne Dzisiaj, 03:51
  •  

#80 Share krolikNH

krolikNH

    Retired Moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 4622 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:CTR
  • Zainteresowania:Rolnictwo, speedway, dobra fotografia

Napisany 01 luty 2008 - 22:40

Jakie macie systemy operacyjne Vista to tylko dobra jest wyglądem i paroma opcjami których nie ma w XP. Tak to bubel jest... :D

Moje fotografie chronione prawem autorskim!!!
"Fotografia to sztuka, a nie naciskanie palcem na przycisk"

© 2016 krolikNH All rights reserved.



Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy