Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem CASE 5140


5 odpowiedzi na ten temat

#1 Share miko784

miko784

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 1 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 23 maj 2014 - 17:36

Problem CASE 5140 Witam mam taki problem z przednim napędem ponieważ kontrolka od napędu się nie pali, a napęd jest włączony i nie da się go rozłączyć, może wie ktoś jak to naprawić ? :(

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem CASE 5140 Dzisiaj, 23:40
  •  

#2 Share AdamZetor12145

AdamZetor12145

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 489 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Okolice Cżstochowy

Napisany 23 maj 2014 - 20:16

Problem CASE 5140 Sprawdź wszystkie bezpieczniki i przekaźniki bo ja tak miałem w John Dere 5720 i bezpiecznik 15 A był spalony

Pozdrawiam

#3 Share grego

grego

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1910 postów
  • Lokalizacja:opolskie

Napisany 24 maj 2014 - 05:44

Problem CASE 5140 elektrozawór/cewke sprawdź bo jak padnie to tak będzie

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem CASE 5140 Dzisiaj, 23:40
  •  

#4 Share BENNY82

BENNY82

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 669 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 09 czerwiec 2014 - 09:21

Problem CASE 5140 podłaczam sie do pytania. otóż po zabiegu t3 w zbożach nie rozłacza mi sie przedninapęd i zauważyłem ze wisza mi dwa kabelki przy elektrozaworach (chyba) tuż za filtrem hydrauliki z prawej strony kabiny za drabinką czy to któryś z nich odpowiada za załaczanie przodu?

#5 Share BENNY82

BENNY82

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 669 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 czerwiec 2014 - 05:47

Problem CASE 5140 problem juz rozwiązany .

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem CASE 5140 Dzisiaj, 23:40
  •  

#6 Share kubagut445

kubagut445

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 9 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 08 lipiec 2014 - 08:48

Problem CASE 5140 Podzieliłbyś się może rozwiązaniem? :)


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy case 5140