Skocz do zawartości

Zdjęcie

Jakie macie komputery??


165 odpowiedzi na ten temat

#61 Share krolikNH

krolikNH

    Retired Moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 4622 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:CTR
  • Zainteresowania:Rolnictwo, speedway, dobra fotografia

Napisany 09 luty 2008 - 15:37

Jakie macie komputery?? Ja mam następujące części (najważniejsze) w swoim kompie: :D

Płyta główna: ASUS A7V600-X SATA AGPx8
Procesor: AMD SEMPRON 2300/3330
Pamięć RAM: 1GB
Dysk twardy: HDD 80GB SAMSUNG 7200 2MB
Karta graficzna: VGA GEFORCE 5200 128MB/64 BIT
Nagrywarka: LG DVD-RW

Moje fotografie chronione prawem autorskim!!!
"Fotografia to sztuka, a nie naciskanie palcem na przycisk"

© 2016 krolikNH All rights reserved.


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Jakie macie komputery?? Dzisiaj, 12:39
  •  

#62 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 09 luty 2008 - 16:30

Jakie macie komputery?? OCZ?? Taka firma jest? Kartę mam produkcji "inno3D" Niby firma mało znana ale zajmuje się tylko i wyłącznie kartami graficznymi :D

#63 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 09 luty 2008 - 17:01

Jakie macie komputery?? OCZ to taka firma :D Ja mam Galaxy ale polecam karty Gigabyte. Jak możesz zapodaj linka do niej bo nie chce mi się szukać.
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#64 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 09 luty 2008 - 17:49

Jakie macie komputery?? Wygląda tak

http://www.imperium....e-pi-18426.html

Specyfikacji nie mogę znaleźć bo na stronce tego sklepu co ją kupowałem już jej nie ma :D

#65 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 09 luty 2008 - 21:54

Jakie macie komputery?? No coolera ma niezłego. A jak u niej z wydajnością ?? MA złącze do podłączenia na 2 kartę ?? (tzn. mostek)
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#66 Share tommy66692

tommy66692

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 4466 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 09 luty 2008 - 21:59

Jakie macie komputery?? Ja bym do swojego z checia ramu dokupil ale widze ze teraz te ddr zwykle ciezko znalesc :D A ma ostrego mula o grach to juz wogule nie ma mowy.256ram to zamalo jak sie zainstaluje neo i sterowniki anywirusa przegladarke i pare innych programow to wolno chodzi.

#67 Share Ferdek07

Ferdek07

    Ferdek07

  • Members
  • PipPipPip
  • 7703 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 09 luty 2008 - 22:00

Jakie macie komputery?? mam starego toshibe zestaw nie do za***ania, teraz z nowości sdkładak nowy PC g***o ale gwarancja działa i laptopa fugitsu siemens jeszcze gorsze gó*no lae na szczęscie gwarancja jest i naprawili w 2 tyg

Nie rozpedziles sie??Uwazaj na slowa bo bedzie %

#68 Share wojt

wojt

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 312 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Śląsk, Orzesze

Napisany 09 luty 2008 - 22:05

Jakie macie komputery?? mnie też by sie zdał ram bo mam tylko 256 i czasami mnie wkurza ten komp, bo go muli, procek celeron 2.2 :D

#69 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 10 luty 2008 - 05:35

Jakie macie komputery?? Na pudełku niby pisze SLI. Ale czy ma mostek to już nie wiem.

Jeśli chodzi o wydajność to mogę powiedzieć że w 3DMark01 stary komp miał około 4 600 punktów. A nowy 86 500puktów :D

#70 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 10 luty 2008 - 10:31

Jakie macie komputery?? Łee no to wynik niezły :D. Masz wyjście na taką taśmę to jest jakieś 3 cm szerokości na bank. Za tą kasę już musisz mieć to.B)
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Jakie macie komputery?? Dzisiaj, 12:39
  •  

#71 Share celeronik

celeronik

    Zaawansowany

  • Moderator Galerii
  • PipPipPip
  • 525 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 10 luty 2008 - 10:39

Jakie macie komputery?? Kat jak możesz ściągnij z neta SuperPI i przetestuj kompa na próbce 1M, oczywiście podaj wynik :D

#72 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 10 luty 2008 - 11:28

Jakie macie komputery?? SLI jest. Z boku karty :D

Wynik: (Chyba to)
+ 000h 00m 29s


Na co jet ten test?

#73 Share celeronik

celeronik

    Zaawansowany

  • Moderator Galerii
  • PipPipPip
  • 525 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 10 luty 2008 - 13:15

Jakie macie komputery?? Napewno robiłeś na 1M? Wyłączyłeś wszystkie programy w tle, które obciążają proca? Wynik wyszedł mizerny, ja na E2160 1.8Ghz miałem 31s, a na 3.4GHz 18s.

#74 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 11 luty 2008 - 06:23

Jakie macie komputery?? Dzisiaj powyłączałem wszystko. I wynik wyszedł taki sam ;( . Może dlatego że to AMD??

Ale niedługo będę miał pełna wersję 3Dmark 06. To dobrze przetestuje grafikę :D

#75 Share celeronik

celeronik

    Zaawansowany

  • Moderator Galerii
  • PipPipPip
  • 525 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 luty 2008 - 10:36

Jakie macie komputery?? No jeśli taki wynik wyszedł, to widać że kupowanie amd w żaden sposób nie jest opłacalne, skoro proc na amd za 500zł robi tyle samo co proc na intelu za 200zł, a po OC miażdży go totalnie.

#76 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 11 luty 2008 - 13:17

Jakie macie komputery?? Nie myślałem że Intel aż tak odskoczył. No cóż... Teraz to i tak już nic nie zrobię. Na razie na wydajność nie narzekam. Zobaczymy jak będzie sobie radził dalej :rolleyes:


Ps.:
Ja do kompa dołożyłem koło 300zł. Więc mi nie szkoda :D :) ;)

#77 Share tommy66692

tommy66692

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 4466 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 luty 2008 - 14:19

Jakie macie komputery?? Ja nie wiem ale kazdy poleca jednak AMD-a tymi testami to nie ma sobie co glowy zawracac :rolleyes:

#78 Share celeronik

celeronik

    Zaawansowany

  • Moderator Galerii
  • PipPipPip
  • 525 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 luty 2008 - 14:43

Jakie macie komputery?? Ciekawe kto poleca AMD, wejdź na pierwsze lepsze forum o tematyce komputerowej i 90% podawanych tam konfigów jest na intelu, amd królował ale przed core 2 duo i pentium dual core. Kat jak możesz podaj ile pkt miał procesor w 3dmark 2006?

#79 Share kat

kat

    R.I.P.

  • Members
  • PipPipPip
  • 1847 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kuj-Pom

Napisany 11 luty 2008 - 14:54

Jakie macie komputery?? AMD królował jak intel wtopił się w pentiuma IV.

Wynik podam. Tylko muszę poczekać aż szwagier mi program ściągnie :rolleyes:

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Jakie macie komputery?? Dzisiaj, 12:39
  •  

#80 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 luty 2008 - 15:17

Jakie macie komputery??

Ciekawe kto poleca AMD, wejdź na pierwsze lepsze forum o tematyce komputerowej i 90% podawanych tam konfigów jest na intelu, amd królował ale przed core 2 duo i pentium dual core. Kat jak możesz podaj ile pkt miał procesor w 3dmark 2006?


No jestem ciekawy po co komu teraz procesor 4 rdzeniowy... Niewiele gier na razie potrzebuje takiego zasobu mocy. Dajmy takiego Crysisa ja na swoim nowym sprzęcie spokojnie dźwigałem prawie na full (nie mówię o AAx8). Za jakiś czas na pewno będzie już standart ale ja też mam już 2 AMD i bardzo go chwalę.
A jeśli mało kto go poleca to czemu w takich wyścigach F1 żadna ekipa nie korzysta z procesorów INTELa ?? Tylko same AMD ?? ;) :rolleyes:
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy