Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z wałkiem J6810


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share tuda1

tuda1

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 02 kwiecień 2013 - 15:32

Problem z wałkiem J6810 Witam mam problem z wałkiem odbioru mocy. Po włączenie wałek kręci się przez około15-20 min i przestaje działać bez względu na to czy dziwignia jest na 500 czy na 1000obr. Może ktoś miał podobny problem?

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z wałkiem J6810 Dzisiaj, 21:50
  •  

#2 Share MateuszG100

MateuszG100

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 40 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Maków

Napisany 02 kwiecień 2013 - 16:21

Problem z wałkiem J6810 Witam kolego ja mam JD6400 miałem raz problem z wom-em podczas pracy z redliniarką wyłączył się podczas pracy i nie mozna było go włączyć na żadnej prędkości 540/540E/1000 i dzwoniłem do serwisanta polecił wyczyścić elektrozawórod womu z brudu zrobiłem to i odrazu wszystko było dobrze .

#3 Share tuda1

tuda1

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 02 kwiecień 2013 - 18:25

Problem z wałkiem J6810

Witam kolego ja mam JD6400 miałem raz problem z wom-em podczas pracy z redliniarką wyłączył się podczas pracy i nie mozna było go włączyć na żadnej prędkości 540/540E/1000 i dzwoniłem do serwisanta polecił wyczyścić elektrozawórod womu z brudu zrobiłem to i odrazu wszystko było dobrze .


Już to robiłem i nic nie dało. Dziwne jest to że postoi kilkanaście godzin i znowu działa kilka minut.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z wałkiem J6810 Dzisiaj, 21:50
  •  

#4 Share MateuszG100

MateuszG100

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 40 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Maków

Napisany 02 kwiecień 2013 - 19:29

Problem z wałkiem J6810 To może zamień całe elektrozawory np. weż od przedniego napędu jest taki sam a jeśli nie pomoże to już nie wiem . . . Jak to rozgryziesz to daj znać bo jestem ciekawy co tam się dzieje.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z wałkiem J6810 Dzisiaj, 21:50
  •  

#5 Share tuda1

tuda1

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 4 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 12 kwiecień 2013 - 18:21

Problem z wałkiem J6810 Cały problem tkwił w cewce. Kupiłem nową i jest ok.

Podobne tematy walkiem j6810