Skocz do zawartości




Reklama



Zdjęcie

Zetor 7245 Gubi prąd

zetor 7245 gubi prad

  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie
11 odpowiedzi na ten temat

#1 KIbul

KIbul

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 78 postów
  • 36797334
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Jeżów
  • Zainteresowania:Motoryzacja

Napisany 11 marzec 2013 - 16:38

Zetor 7245 Gubi prąd Witam mam problem z moim zetorkiem 7245. A wiec rano wsiadam chce zapalic a tu nic. Wciskam kluczyk swieca sie kontrolki,a jak wcisne strater to wszystko gasnie. klemy przeczyscilem ale nic to nie dalo... :unsure: Co moze byc przyczyną?? dziekuje za wszelka okazana pomoc :rolleyes:
  • 0

#2 mds212

mds212

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 516 postów

Napisany 11 marzec 2013 - 16:50

Zetor 7245 Gubi prąd Mozepo poprostu bateria CI przysiadia. A ze zetory lubia gubić prad tez słyszałem np przez zle podlaczone radio itp U mnie tez tak bylo ze jak postal z tydzien to sie rozładowywał ale zalozenie wyłacznika masy rozwiazalo ten problem.
  • 0

#3 Michalmeer

Michalmeer

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2210 postów
  • 10855313
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Wszystko związane z ziemią i jej uprawą

Napisany 11 marzec 2013 - 16:52

Zetor 7245 Gubi prąd akumulator gubi prąd albo ktoryś z kabli .. ja tak miałem to wyczysciłem przewod i nowe klepy problem znikł
  • 0
Ziemia to skarb , który trzeba pielęgnować i chronić .!!!

#4 rafal831

rafal831

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 87 postów
  • 7914264
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łowicz

Napisany 11 marzec 2013 - 17:05

Zetor 7245 Gubi prąd Albo opadła cela w aku. czasem sie zdarza. ale wtedy to już nic nie zrobisz poza wymianą
  • 0

#5 zorzyk2

zorzyk2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 3403 postów
  • Płeć:Nie powiem
  • Lokalizacja:nima

Napisany 11 marzec 2013 - 17:11

Zetor 7245 Gubi prąd Przewód masowy i ten przy rozruszniku - do sprawdzenia.
  • 0

#6 jedrus

jedrus

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 marzec 2013 - 17:16

Zetor 7245 Gubi prąd Może też popsuta stacyjka rozłączać
  • 0

#7 dwojtek01

dwojtek01

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 111 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Pomorskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo

Napisany 11 marzec 2013 - 17:36

Zetor 7245 Gubi prąd Sprawdzić trzeba połączenia masowe akumulatora i masowanie kabiny .
  • 0

#8 Forterra135__Black_Line

Forterra135__Black_Line

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 9 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 marzec 2013 - 17:39

Zetor 7245 Gubi prąd Hebel założ, sprawdź kable jak Koledzy wyżej piszą i będzie po problemie :) Pozdrawiam
  • 0

#9 KIbul

KIbul

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 78 postów
  • 36797334
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Jeżów
  • Zainteresowania:Motoryzacja

Napisany 11 marzec 2013 - 18:03

Zetor 7245 Gubi prąd Wlasnie hebel mam zalozony. Prąd był odciety na ten czas co stal. a stacyjka raczej odpada bo on i tak palil bez wcisnietego kluczyka. jakos tak dziwnie byl podlaczony. niewiem dlaczego. jutro posprawdzam jeszcze te kable i sie zobaczy co i jak. :unsure:
  • 0

#10 Forterra135__Black_Line

Forterra135__Black_Line

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 9 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 marzec 2013 - 21:32

Zetor 7245 Gubi prąd To przerób żeby stacyjka prąd odłączała gdy kluczyk jest wyjęty, pierwsze słysze takie rozwiązanie szczerze mówiąc:)
  • 0

#11 zorzyk2

zorzyk2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 3403 postów
  • Płeć:Nie powiem
  • Lokalizacja:nima

Napisany 11 marzec 2013 - 21:41

Zetor 7245 Gubi prąd Jeśli masz hebel, to może on jest podpalony i tam nie ma styku.
  • 0

Google AgroFoto Ads Zetor 7245 Gubi prąd

  • Reklama google
Dzisiaj, 17:09
  •  

#12 KIbul

KIbul

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 78 postów
  • 36797334
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Jeżów
  • Zainteresowania:Motoryzacja

Napisany 12 marzec 2013 - 18:54

Zetor 7245 Gubi prąd dzieki za wszystkie porady :D kabel na heblu dobrze nie laczyl i to byla przyczyna ;) juz naprawilem to :D dzieki :lol:
  • 0





Także otagowane jednym lub więcej z tych słów kluczowych: %s