Skocz do zawartości

Zdjęcie

Schaffer 548 problem z szybką jazdą


2 odpowiedzi na ten temat

#1 Share tomuss17

tomuss17

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 67 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 17 wrzesień 2012 - 19:30

Schaffer 548 problem z szybką jazdą witam wszystkich
Mój problem polega na tym iz moja ładowareczka jeździ obecnie bardzo wolno. Wiem ze problem z ładowarkami z napędem na silnik olejowy istnieje w niskich temperaturach znaczy poniżej 0 stopni i tak sie działo w wcześniejszych latach lecz od niedawna dzieje sie tak również przy starcie rano przy +10. Olej leje bardzo rzadki Znaczy boxol na pól z normalnym hydraulicznym kupowanym luzem. wiec pytanie moje brzmi czy istnieje jakaś jakaś regulacja na pompie czy coś w tym rodzaju aby ładowarka poruszala sie szybciej
jest to wina oleju czy jakieś uszkodzenie mechaniczne ??
PS. wcześniej ladowarka zadziwiająco szybka no i najważniejsze ładowarka po ok 15min działanie nagrzania sie działa tak jak po zakupie

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Schaffer 548 problem z szybką jazdą Dzisiaj, 03:57
  •  

#2 Share grzesiu09091987

grzesiu09091987

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 17 wrzesień 2012 - 21:29

Schaffer 548 problem z szybką jazdą Powinien być zalany olej hydrauliczny tej samej klasy,przez zmieszanie olejów mogłeś zajeździć pompę jazdy.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Schaffer 548 problem z szybką jazdą Dzisiaj, 03:57
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Schaffer 548 problem z szybką jazdą Dzisiaj, 03:57
  •  

#3 Share tomuss17

tomuss17

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 67 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 18 wrzesień 2012 - 06:03

Schaffer 548 problem z szybką jazdą wiec na co mam zwrócić uwage w pompie bo i tak niedlugo bede ją rozbierać bo zimering pod nią strzelił

Podobne tematy