Skocz do zawartości

Zdjęcie

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają


7 odpowiedzi na ten temat

#1 Share domguralesku

domguralesku

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 47 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Krotoszyn/Osięciny

Napisany 08 maj 2012 - 19:41

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Witam
Problem polega na tym ze 2 wewnętrze gniazda hydrauliki działają a 2 zewnętrze nie.
sekcje były rozbierane i czyszczone i nic nie pomaga w czym może tkwić problem?

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Dzisiaj, 01:30
  •  

#2 Share woytek

woytek

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódzkie

Napisany 09 maj 2012 - 20:37

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Tam są dwa dwu sekcyjne rozdzielacze czy jeden cztero sekcyjny?

#3 Share maks

maks

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 474 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Pleszew-Jarocin-Krotoszyn

Napisany 10 maj 2012 - 13:18

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Dwa dwusekcyjne, dwie sekcje po lewej i dwie sekcje po prawej stronie mocowania. Między nimi jest jeszcze sekcja od podnośnika.
Zapraszam również do odwiedzenia mojego profilu: www.youtube.com/user/maksikk

#4 Share sebe1033

sebe1033

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2078 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Warmia

Napisany 10 maj 2012 - 20:08

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają mam co prawda poprzednika tzn fiata 110 i rozdzilacze są pod kabiną z tyłu na tzw plecaku (pokrywie podnośnika) to mi pękła takie zamocowanie dźwigni bo suwak rozdzielacza nie porusza się bezpośrednio a ty może masz już na linki może coś linką się stało (mi popsuły się właśnie panceże w rozdzielaczu wycinaka i nie działaŁ)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Dzisiaj, 01:30
  •  

#5 Share maks

maks

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 474 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Pleszew-Jarocin-Krotoszyn

Napisany 10 maj 2012 - 20:56

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Tak, tu są linki, wchodzą w zawór i pancerz jest ściśnięty w obudowie. Mi się kiedyś poluzowała i dźwignia gubiła niektóre pozycje. Kluczyk 10-ka rozwiązał problem.
Warto sprawdzić.
Zapraszam również do odwiedzenia mojego profilu: www.youtube.com/user/maksikk

#6 Share domguralesku

domguralesku

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 47 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Krotoszyn/Osięciny

Napisany 10 maj 2012 - 21:12

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Wszystko było sprawdzane pancerze linki wszystko jest okej
dźwignie działają jak najbardziej
a kiedy podłącze zegar żeby sprawdzić czy wg jakieś ciśnienie daje to nic a nic
był tez sprawdzany czy sekcja obok podaje olej no i jest wszystko okej no jak go odpaliłem to chlusło olejem

Edytowany przez domguralesku, 10 maj 2012 - 21:13.


#7 Share maks

maks

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 474 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Pleszew-Jarocin-Krotoszyn

Napisany 10 maj 2012 - 22:08

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Może coś z pokrętłem regulacji wydatku? Ja mam wyjęte te te kołki rozporowe-ograniczniki i jak skręciłem na minimum to wogóle olej nie leciał. Może tą drogą.
Zapraszam również do odwiedzenia mojego profilu: www.youtube.com/user/maksikk

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają Dzisiaj, 01:30
  •  

#8 Share domguralesku

domguralesku

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 47 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Krotoszyn/Osięciny

Napisany 13 maj 2012 - 09:56

New Holland TM 130 - 2 sekcje rozdzielacza nie działają włąsnie ta droga pomogła korki były pozacierane i dlatego tak sie stało

Podobne tematy