Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z Trollem


2 odpowiedzi na ten temat

#1 Share MF3060

MF3060

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 20 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 marzec 2012 - 07:29

Problem z Trollem Witam. Mam taki problem. Zdarzało się to już kiedyś, niekiedy jest, że cyklop pracuje do końca bez problemów a na drugi dzień w ogóle. Lub odwrotnie, że nie działa, a za kilka dni żadnych problemów. A mianowicie chodzi o to, że niekiedy jeśli podłączy się go i uruchomi to jeden lub dwa ruchy wykona bez problemów a zaraz traci siłę i w ogóle nie chce nic ruszać. Możecie mi coś doradzić?? Powiedzmy, że nie chodzi, wyłączy się na chwile WOM włączy i znów wykona ze dwa ruchy i dalej nic. Dzięki za odp.

Edytowany przez MF3060, 31 marzec 2012 - 07:33.


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z Trollem Dzisiaj, 03:32
  •  

#2 Share wolowik

wolowik

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 391 postów

Napisany 31 marzec 2012 - 07:44

Problem z Trollem Moim zdaniem masz gdzieś "syfa" czyli przytyka ci się albo w zbiorniku oleju albo gdzieś na przewodach/sterowaniu... Jak ciśnienie spadnie to się odtyka... To tylko moje zdanie. ;)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z Trollem Dzisiaj, 03:32
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z Trollem Dzisiaj, 03:32
  •  

#3 Share Profil usunięty Profil usunięty

Profil usunięty
  • thumbphoto
  • Guests

Napisany 31 marzec 2012 - 08:11

Problem z Trollem Ja bym obstawiał zawór przeciążeniowy, otworzy się raz, nie domknie i przepuszcza cały olej.

Podobne tematy