Skocz do zawartości

Zdjęcie

Nie działa napęd i żółw


5 odpowiedzi na ten temat

#1 Share jozef3

jozef3

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 24 postów

Napisany 29 październik 2011 - 19:03

Nie działa napęd i żółw Witam! Może mi ktoś doradzi czy w MF 690 1989 r. wersja francuska znajdują się dwie pompy hydrauliczne bo podnośnik działa super a nie działa przedni napęd no i żółw i zając. Nie wiem jaka może być tego przyczyna bo po odkręceniu rurki od przedniego napędu olej podaje ale z bardzo małym ciśnieniem także można palcem utrzymać.Może ktoś się orientuje jak tam jest z tą hydrauliką. Z góry dziękuje.

Ogłoszenia agrogrosik

  • agrogrosik.pl
  • agrogrosik.pl
Ferguson 590


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki Massey Ferguson
  • 15300.00 PLN
  • 14 lip 2017
Ciągnik rolniczy Massey Ferguson 3060 , TUZ ,Fendt , Ceres


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki Massey Ferguson
  • 32000.00 PLN
  • 13 lip 2017
Massey Ferguson 3075 Renault Ares


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki Massey Ferguson
  • 47500.00 PLN
  • 13 lip 2017

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Nie działa napęd i żółw Dzisiaj, 17:36
  •  

#2 Share jankes84

jankes84

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 postów

Napisany 29 październik 2011 - 20:19

Nie działa napęd i żółw Napisze jak kazdy z "mądrych"-pompa zębata, Aczkolwiek, może też byc wina w małym poziomie oleju, zaje...nym filtrem oleju w tarczkach.

#3 Share rafal0079

rafal0079

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 338 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 30 październik 2011 - 09:36

Nie działa napęd i żółw ja myslę ze pompa lub pierścienie na wałku albo filtr zabity jak rozpołowisz traktor to odrazu powymieniaj tarczki i zobacz na hamulec womu a i sprawdz przewód czy jest szczelny co od pomy przez całą skrzynie idzie

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Nie działa napęd i żółw Dzisiaj, 17:36
  •  

#4 Share jozef3

jozef3

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 24 postów

Napisany 30 październik 2011 - 14:04

Nie działa napęd i żółw Dzięki za każdą radę tylko pompa,która napędza tura i podnośnik działa dość dobrze a nie ma ciśnienia na rurce przy przednim napędzie.Chodziło by mi czy są tam dwie pompki jedna oddzielna od przyśpieszacza i napędu a druga od hydrauliki.Czy jest tam może jakiś dzielnik czy coś w tym rodzaju

#5 Share grzesiek1098

grzesiek1098

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 62 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Starachowice

Napisany 30 październik 2011 - 14:37

Nie działa napęd i żółw witam. są tam dwie pompy, jedna od podnośnika a druga od reszty, tzn. od napędu, womu i wzmacniacza.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Nie działa napęd i żółw Dzisiaj, 17:36
  •  

#6 Share jozef3

jozef3

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 24 postów

Napisany 30 październik 2011 - 16:48

Nie działa napęd i żółw Wielkie dzięki. O to mi właśnie chodziło czy są dwie pompy.

Podobne tematy