Skocz do zawartości

Zdjęcie

Gadu-Gadu


91 odpowiedzi na ten temat

#41 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 21 listopad 2007 - 22:16

Gadu-Gadu

Mi chodzi a koledze z klasy nie działa. I powiedz jak się zgadać za free na jakiś wypad? Bez tego gg to przewalone :lol:


AQQ jak ktoś ma ;] albo skaype ;]
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Gadu-Gadu Dzisiaj, 09:58
  •  

#42 Share kris14

kris14

    Stary Kombinator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 7069 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:PWR

Napisany 21 listopad 2007 - 22:18

Gadu-Gadu A jaką ma wersję programu?

#43 Share mix

mix

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 310 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Opole / Opolskie

Napisany 21 listopad 2007 - 22:28

Gadu-Gadu Ja mam 7.7 a kolega też. On już jest ponad tydzień bez gg :lol: Już je kasował instalował itd.

#44 Share JohnDeere8320

JohnDeere8320

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 367 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Olsztyna

Napisany 22 listopad 2007 - 13:59

Gadu-Gadu

AQQ jak ktoś ma ;] albo skaype ;]


AQQ nie p0może sam tak zrobiłem i dalej to samo. Rzecz w tym że w AQQ jest logowanie do dwóch serwerów AQQ i GG. I u mnie jest tak że loguj mnie do AQQ a go GG nie zawsze :Dnajczęściej ten błąd pojawia się ok 20.00 bo wtedy chyba najwięcej osób i przesilenie serwera jest :lol:

Pozdrawiam JD
Pozdrawiam JohnDeere8320 ;)

#45 Share Hanter150

Hanter150

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 395 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie

Napisany 22 listopad 2007 - 14:10

Gadu-Gadu U mnie coś gadu czasem sie nie włańcza albo nie da sie zmienić statusu i czasem nie przesyła wiadomości. Kasowałem i instalowałem kilka razy ale nadal to samo. Znacie może jakieś lepsze i mniej problemowe komunikatory ???
KUBOTA ME8200, ZETOR 9641 + TUR, URSUS 3512, URSUS C360 + TUR --- Pracują na prawie 30ha.

#46 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 25 listopad 2007 - 18:19

Gadu-Gadu Koledzy a działa wam tera? mi od rana nie działa i mnie troche wkurzyło ! :angry: ;)
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

#47 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 25 listopad 2007 - 18:24

Gadu-Gadu ostatnio cały czas działa

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 


#48 Share tommy66692

tommy66692

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 4466 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 25 listopad 2007 - 18:25

Gadu-Gadu No ostatnio ładnie działa.... ;) ;)

#49 Share lukasx21

lukasx21

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1113 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Centralna Polska
  • Zainteresowania:Szkolenie i egzaminowanie kandydatów na kierowców No i grzebanie w glebie trochę też...

Napisany 25 listopad 2007 - 21:18

Gadu-Gadu A u mnie archiwum nie chce sie włączyć zainstalowałem od nowa na jakiś czas pomogło ale teraz znowu nie chce sie włączyć jaka może być tego przyczyna?

Kupię pług 2 skibowy obracany hydraulicznie

Kupię sortownik do ziemniaków remprodex lub samro

Sprzedam sadzarkę do ziemniaków gruse, 2 rzędową przystosowaną do sadzenia kiełkowanych


#50 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 25 listopad 2007 - 21:53

Gadu-Gadu U mnie ładnie chodzi od tygodnia, też mam te błędy archwium, niedłguo chyba trzeba będzie reinstalnąć gg

KS Falubaz


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Gadu-Gadu Dzisiaj, 09:58
  •  

#51 Share MarcinPykuS

MarcinPykuS

    VIP, były Moderator Forum

  • V.I.P.
  • rank
  • 2961 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Województwo Śląskie

Napisany 25 listopad 2007 - 21:55

Gadu-Gadu U mnie odpukać wszystko chodziło i chodzi...a czy będzie to nie wiem... ;)

;)

#52 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 25 listopad 2007 - 21:56

Gadu-Gadu Mnie wkurza bo chodzi dzień i dzień nie chodzi ;/! !
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

#53 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 25 listopad 2007 - 22:00

Gadu-Gadu Probowałeś reinstalować ?

KS Falubaz


#54 Share tomek13

tomek13

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 144 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:łomża

Napisany 26 listopad 2007 - 19:45

Gadu-Gadu

AQQ jak ktoś ma ;] albo skaype ;]


ja mam AQQ

Ja też miałem problemy z GG więc go zmieniłem na AQQ

#55 Share smolar

smolar

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:miedziana
  • Zainteresowania:ROLNICTWO

Napisany 30 grudzień 2007 - 17:45

Gadu-Gadu Wiecie o tym że jest takie coś jak prowokator gg :(
Władek rządzi :D

#56 Share malgosia

malgosia

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 14 postów
  • Płeć:Kobieta
  • Lokalizacja:Warmia

Napisany 04 styczeń 2008 - 17:06

Gadu-Gadu A jak działa ten prowokator? Tam w ogóle jest dużo fajnych wtyczek (blokowanie reklam, ukrywanie się tylko przed danymi numerami, tytuły piosenek słuchanych w winampie automatycznie do opisu i mój ulubiony inwigilator ;) ). Ale mi np. praktycznie nigdy nie działało wysyłanie plików... Przesiadłam się na tlena i teraz jest ok, spokojnie wysyłam pliki do użytkowników gg jak i tlena. Dodatkowym plusem jest ściąganie poczty z o2 (bo nie wiem czy to tylko u mnie czy ogólnie ostatnio zalogować się na tej stronie było masakrycznie...).

#57 Share tomacha001

tomacha001

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 427 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice ciechocinka
  • Zainteresowania:interesuje się rolnictwem i co z nim związane

Napisany 04 styczeń 2008 - 17:31

Gadu-Gadu chodzi o taki bajer http://www.pobieraln...wokator-gg.html ;)

#58 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 04 styczeń 2008 - 17:33

Gadu-Gadu

chodzi o taki bajer http://www.pobieraln...wokator-gg.html ;)


Bez sensu dla małych dzieci którym sie nudzi
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

#59 Share coolman111

coolman111

    Darek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2869 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kobylnica k. Inowrocławia
  • Zainteresowania:Motocykle- choppery,
    radiokomunikacja cb i kf,
    broń palna

Napisany 04 styczeń 2008 - 18:23

Gadu-Gadu

A jak działa ten prowokator? Tam w ogóle jest dużo fajnych wtyczek (blokowanie reklam, ukrywanie się tylko przed danymi numerami, tytuły piosenek słuchanych w winampie automatycznie do opisu i mój ulubiony inwigilator ;) ). Ale mi np. praktycznie nigdy nie działało wysyłanie plików... Przesiadłam się na tlena i teraz jest ok, spokojnie wysyłam pliki do użytkowników gg jak i tlena. Dodatkowym plusem jest ściąganie poczty z o2 (bo nie wiem czy to tylko u mnie czy ogólnie ostatnio zalogować się na tej stronie było masakrycznie...).


Jeśli chodzi o to wysyłanie plików to też czasami mam problemy, ale zazwyczaj udaje się wysłać :D.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Gadu-Gadu Dzisiaj, 09:58
  •  

#60 Share tommy66692

tommy66692

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 4466 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 15 styczeń 2008 - 17:53

Gadu-Gadu Chodzi wam teraz gg??Mi nie :rolleyes:


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy