Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z przednim napędem


5 odpowiedzi na ten temat

#1 Share Jarek1709

Jarek1709

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 13 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:świetokrzyskie okolice Pińczowa

Napisany 16 sierpień 2011 - 20:39

Problem z przednim napędem Po dłuższej pracy ciągnikiem nie chce sie wylączyc przedni napęd,jest na linke.Jaka może byc przyczyna?

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z przednim napędem Dzisiaj, 01:04
  •  

#2 Share Rogal94

Rogal94

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 28 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 grudzień 2011 - 01:11

Problem z przednim napędem Możliwe że mikropompka siada i to jest przyczyną.

#3 Share rafalfalk1

rafalfalk1

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:pomorskie
  • Zainteresowania:rolnictwo,machanizacja

Napisany 11 grudzień 2011 - 07:17

Problem z przednim napędem sprawdz ciśnienie mikropompki(10atm powinno być).

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z przednim napędem Dzisiaj, 01:04
  •  

#4 Share Sadek

Sadek

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 3925 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:pow. Ciechanów

Napisany 11 grudzień 2011 - 10:54

Problem z przednim napędem Jeżeli by pompka siadała to przedni napęd by się nie włączał, a jakby ciśnienie spadło to by się wyłączył sam.

"Cogito ergo sum"
Pozostaję: otwarty, elastyczny, ciekawy.

 

GG 8872878


#5 Share Rogal94

Rogal94

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 28 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 grudzień 2011 - 12:59

Problem z przednim napędem Miałem podobny problem napęd raz się włączał a raz nie wymieniliśmy mikropompkę i jak na razie problemu z tym nie ma.Więc od razu przypuszczałem wina może być właśnie w niej.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z przednim napędem Dzisiaj, 01:04
  •  

#6 Share Sadek

Sadek

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 3925 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:pow. Ciechanów

Napisany 11 grudzień 2011 - 13:16

Problem z przednim napędem Ale z tego co ja rozumiem to kolega ma problem z wyłączeniem.

"Cogito ergo sum"
Pozostaję: otwarty, elastyczny, ciekawy.

 

GG 8872878


Podobne tematy