Skocz do zawartości

Zdjęcie

claas mercator 70


12 odpowiedzi na ten temat

#1 Share krzysio55

krzysio55

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 72 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 03 sierpień 2011 - 17:38

claas mercator 70 Mam problem z odpalaniem. Wkładam kluczyk do stacyjki na ciskam guzik startu i coś pyka. :unsure: Nie wiem co to jest
Witam :)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
claas mercator 70 Dzisiaj, 07:32
  •  

#2 Share Grabcio

Grabcio

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 753 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wola Siennicka
  • Zainteresowania:Motoryzacja

Napisany 03 sierpień 2011 - 17:58

claas mercator 70 Pewnie akumulatory padły. Miałem dzisiaj ten sam problem w Bizonie i kupiliśmy nowy akumulator bo jeden był jeszcze dobry i od razu odpalił. A to co pyka to zapewne włącznik w rozruszniku.

Jeżeli pomogłem wciśnij zieloną strzałkę ;)


#3 Share hubcio224

hubcio224

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 133 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Podlasie
  • Zainteresowania:KPK Kumurun Team

Napisany 03 sierpień 2011 - 18:29

claas mercator 70 tak to napewno aku bo ja wczoraj w john deerze też tak miałem naładowałem po zimie i śmiga.Pozdrawiam

Edytowany przez hubcio224, 03 sierpień 2011 - 18:30.

Moje ciągniki: Mtz 80 +tur , T-25, John Deere 935
..........................................................................
I inne : New Holland,Bomet,Sip,Agromet,Z-001,N226/1,Amazone,Jarmet,stanrol,itp
................................................................................

#4 Share krzysio55

krzysio55

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 72 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 05 sierpień 2011 - 06:11

claas mercator 70 Podładowałem akumulator i zapalił ale co trzeba zrobić z tym pykaniem ;[
Witam :)

#5 Share Grabcio

Grabcio

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 753 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wola Siennicka
  • Zainteresowania:Motoryzacja

Napisany 05 sierpień 2011 - 09:09

claas mercator 70 Ale to coś cały czas Ci pyka czy tylko pykało przy wciskaniu guzika od odpalania gdy miałeś słabe akumulatory?

Jeżeli pomogłem wciśnij zieloną strzałkę ;)


#6 Share rafalkom555

rafalkom555

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1483 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie Godziszów
  • Zainteresowania:Rolnictwo, motoryzacja itp.

Napisany 05 sierpień 2011 - 17:25

claas mercator 70 Może ci nie łączy dobrze ten guzik B)

#7 Share krzysio55

krzysio55

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 72 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 05 sierpień 2011 - 20:37

claas mercator 70 pyka gdy wciskam guzik a akumlator podładowany? ;[
Witam :)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
claas mercator 70 Dzisiaj, 07:32
  •  

#8 Share MarcinNH

MarcinNH

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 466 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Jastrzębie Zdrój
  • Zainteresowania:Rolnictwo

Napisany 06 sierpień 2011 - 20:57

claas mercator 70 automat ci pyka
www.youtube.com/user/MarcinAdamczyk12 Zapraszam na super filmy :)

#9 Share krzysio55

krzysio55

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 72 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 07 sierpień 2011 - 05:55

claas mercator 70 to trzeba nowy kupić :blink:
Witam :)

#10 Share Ciastko

Ciastko

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 26 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 07 sierpień 2011 - 11:16

claas mercator 70 Nie; ja tak samo mam w moim Senatorze ;P naciskasz kilka razy ( nacisk-pyk;nacisk-pyk;.....nacisk-odpala). U mnie jest tak czy są naładowane czy nie i tak kombajn pali od ładnych parunastu lat ;)

#11 Share Jacek23

Jacek23

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 89 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wielkopolska

Napisany 07 sierpień 2011 - 16:11

claas mercator 70 Przekaźnik świecy płomieniowej taki wydaje dźwięk.

_____________________________________________


 


#12 Share krzysio55

krzysio55

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 72 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 09 sierpień 2011 - 06:43

claas mercator 70 Czyli muszę się pogodzić z pykaniem :(
Witam :)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
claas mercator 70 Dzisiaj, 07:32
  •  

#13 Share chaner123

chaner123

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 143 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:iława
  • Zainteresowania:rolnictwo Motoryzacja dobry film

Napisany 10 sierpień 2011 - 10:47

claas mercator 70 u mnie też "pykał" ja wymieniłem cały prewód od stacyjki do włącznika i od włącznika do rozrusznika na trochę grubszy i pali bezproblemowo

Podobne tematy