Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z WOM Zetor


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share Tomalok

Tomalok

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 36 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:zachodniopomorskie powiat sławieński

Napisany 20 marzec 2011 - 09:25

Problem z WOM Zetor Witam, w moim ciągniku pojawił się problem z WOM. Po włączeniu dźwignią wałek się załącza ale przy dużym obciążeniu zaczyna się zatrzymywać ? Przy małym obciążeniu np przy rozsiewaczu działa ok. W czym problem ? Czy to może być to sprzęgło z tyłu ?

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z WOM Zetor Dzisiaj, 01:43
  •  

#2 Share Grabcio

Grabcio

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 753 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wola Siennicka
  • Zainteresowania:Motoryzacja

Napisany 20 marzec 2011 - 09:39

Problem z WOM Zetor To może być tak jak piszesz sprzęgło albo mikropompka w skrzyni.

Tu masz temat dotyczący WOM-u w Ursusie C-385, może znajdziesz tam coś jeszcze http://www.agrofoto....68-wom-w-c-385/

Jeżeli pomogłem wciśnij zieloną strzałkę ;)


#3 Share Gani43

Gani43

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 72 postów

Napisany 20 marzec 2011 - 10:13

Problem z WOM Zetor a najlepiej sprawdz czy napewno wlaczysz wom do konca proponuje podnies pokrywe w kabinie i zabaczyc czy wszystko jest dobrze zlozone mialem podobny problem ze wom na pusto krecil ładnie a z siewnikiem accord ledwo dzialal . okazalo sie ze zle byly dzwigienki polaczone i on sie nie zalanczam

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z WOM Zetor Dzisiaj, 01:43
  •  

#4 Share wrobelek02

wrobelek02

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 81 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Dzierzkowice k/Kraśnika
  • Zainteresowania:rolnictwo

Napisany 20 marzec 2011 - 10:28

Problem z WOM Zetor to może być sprzęgło jak tak miałem w c330 na pusto chodził a w prasie już nie i u mnie to było sprzęgło

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z WOM Zetor Dzisiaj, 01:43
  •  

#5 Share Tomalok

Tomalok

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 36 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:zachodniopomorskie powiat sławieński

Napisany 20 marzec 2011 - 11:29

Problem z WOM Zetor Dzięki za podpowiedzi, jutro rozkręce z tyłu przy wałku to dam znać.

Podobne tematy