Skocz do zawartości

Zdjęcie

przedni napęd i wom w reni 110 14


2 odpowiedzi na ten temat

#1 Share ksjan68

ksjan68

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 32 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:wielkopolska

Napisany 11 luty 2011 - 18:36

przedni napęd i wom w reni 110 14 witam forumowiczów mam problem? od pewnego czasu jak włącze przedni napęd i rusze ciagnikiem to mi sie wom cały czas sie kreci a jest wyłączony!nie wiem co go napędza?nie wiem co może miec wine!może jakies łozysko?słyszałwm ze przedni naped jest czesciowo połączony od wałku womu?aha i troche głosno jest jak włącze przedni napęd i szybciej jade!może ktoś już miał lub robił taką przyczyne?pozdrawim

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
przedni napęd i wom w reni 110 14 Dzisiaj, 09:47
  •  

#2 Share pawel89

pawel89

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 81 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie

Napisany 11 luty 2011 - 19:01

przedni napęd i wom w reni 110 14 to że szybciej jedziesz i to że jest głośno może być spowodowane złym dobraniem opon... możesz mieć duży profil z przodu a z tyłu mały i na odwrót... powinno być przód 14.9-28 a tył 16.9-38 lub odpowiednie proporcje... wałek to może może ganiać olej poprzez ciśnienie rozchlapowe...
gmhnbmbnm

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
przedni napęd i wom w reni 110 14 Dzisiaj, 09:47
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
przedni napęd i wom w reni 110 14 Dzisiaj, 09:47
  •  

#3 Share ksjan68

ksjan68

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 32 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:wielkopolska

Napisany 11 luty 2011 - 19:26

przedni napęd i wom w reni 110 14 480/70 r 28 mam przód a tył mam 520/70 r 38 a wałek to wiem że go pedzi olej jak jest wyłączony i sie kreci to wtedy go reką przytrzymasz!a tu jest tak ze gdy włącze napęd i pojade to go reką nie utrzymasz!!!tu coś jest nie tak!więc musze to rozebrac tylko nie wiem od czego zacząć?

Podobne tematy