Skocz do zawartości

Zdjęcie

brak sprzęgła


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share julian

julian

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 12 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 11 styczeń 2011 - 23:01

brak sprzęgła jeżeli ktoś mi może doradzić mam problem w swoim mf 2640 po dniu pracy rano jak chcę zapalić to pedał sprzęgła lekko chodzi muszę poczekać dopiero za chwilę jest twardy to samo się dzieje po dłuższym postoju co może być popsute

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
brak sprzęgła Dzisiaj, 23:22
  •  

#2 Share Remo

Remo

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 19 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:WLKS

Napisany 12 styczeń 2011 - 10:31

brak sprzęgła tak jak by się ślizgało (konczyło :blush: ) ale znawcą nie jestem
Pierwszy powstał raj , potem PGRy !

#3 Share wlkpmder

wlkpmder

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 737 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:polska

Napisany 12 styczeń 2011 - 11:07

brak sprzęgła

jeżeli ktoś mi może doradzić mam problem w swoim mf 2640 po dniu pracy rano jak chcę zapalić to pedał sprzęgła lekko chodzi muszę poczekać dopiero za chwilę jest twardy to samo się dzieje po dłuższym postoju co może być popsute

ja mam model 3125 miałem podobnie i okazało sie ze pompa poszła wymieniłem i teraz jest ok. Pozdrawiam.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
brak sprzęgła Dzisiaj, 23:22
  •  

#4 Share julian

julian

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 12 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 15 styczeń 2011 - 09:17

brak sprzęgła

ja mam model 3125 miałem podobnie i okazało sie ze pompa poszła wymieniłem i teraz jest ok. Pozdrawiam.



możesz napisać która pompa wspomagania czy główna hydrauliczna w skrzyni
pozdrawiam dzieki za podpowiedz
u mnie jest też tak że jak ciągnik sie zagrzeje to na wolnych obrotach świeci chwilam kontrolka ciśnienia w skrzyni

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
brak sprzęgła Dzisiaj, 23:22
  •  

#5 Share wlkpmder

wlkpmder

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 737 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:polska

Napisany 15 styczeń 2011 - 10:20

brak sprzęgła Pardon nie zagladałem tu ale już pisze . U mnie jak sie zagrzał ciągnik i weszedł na wolne obroty słabo działało wspomaganie i jak sie dłużej przytrzymało na sprzęgle to juz pedał był w podłodze jak by sie gdzieś zapowietrzało. okazało sie ze pompa w środku w skrzyni siadła ale nie wiem jak to u Ciebie bo ja mam model 3125, Nie trzeba było rozpoławiac tam jest z prawej strony dojście kupiłem nową ale zamiennik i wszystko jest OK.


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy