Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła"


4 odpowiedzi na ten temat

#1 Share chopin

chopin

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Rolnictwo,motoryzacja,PC,PS3:)

Napisany 26 październik 2010 - 17:25

Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" Witam... mam mały kłopocik..otóż blokada mechanizmu różnicowego w zetorze 7341 nie odbiła(włączana przez elektromagnes)może ktoś z Was spotkał się z podobną sytuacją...jakieś porady

Ogłoszenia agrogrosik

  • agrogrosik.pl
  • agrogrosik.pl
Sprzedam Zetora 9145


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki Zetor/ ZTS
  • 34000.00 PLN
  • 15 lip 2017
Sprzedam ciągnik ZETOR 16145


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki Zetor/ ZTS
  • 39000.00 PLN
  • 15 lip 2017
Zetor 5211


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki Zetor/ ZTS
  • 29700.00 PLN
  • 14 lip 2017

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" Dzisiaj, 14:55
  •  

#2 Share chopin

chopin

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Rolnictwo,motoryzacja,PC,PS3:)

Napisany 26 październik 2010 - 18:09

Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" Dobra naprawione...

#3 Share tomaszs88

tomaszs88

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 26 październik 2010 - 18:27

Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" a co było???

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" Dzisiaj, 14:55
  •  

#4 Share chopin

chopin

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 169 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Rolnictwo,motoryzacja,PC,PS3:)

Napisany 26 październik 2010 - 19:02

Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" Urządzonko które włącza blokade zabiło się błotem... odmyłem myjką + WD 40 i działa:)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" Dzisiaj, 14:55
  •  

#5 Share tomaszs88

tomaszs88

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 455 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 27 październik 2010 - 10:22

Zetor 7341 blokada tylnego mostu nie "odbiła" hehe:) spoko

Podobne tematy