Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem ProNar 82 SA


6 odpowiedzi na ten temat

#1 Share M4t3usz

M4t3usz

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:e-podroznik
  • Zainteresowania:Wszelako rozmaite :)

Napisany 20 sierpień 2010 - 19:37

Problem ProNar 82 SA Mam problem z wlaczeniem przedniego napedu, ciagne dźwignie od przodka i nic dopiero jak wezme mlotek i sobie nim pomoge to sie zalacza w czym problem? Czy na dole macie jakies sprezyny ktore wspomagaja wlaczenie? bo widzialem ze jest na dzwigni pod ciagnikiem dziurka tak jakby do sprezyny. Prosze o pomoc

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem ProNar 82 SA Dzisiaj, 13:44
  •  

#2 Share ZirakS

ZirakS

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 115 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Mazowieckie
  • Zainteresowania:Webmasterka, rolnictwo, motoryzacja, informatyka

Napisany 20 sierpień 2010 - 19:42

Problem ProNar 82 SA Ja w nowym ursusie 4514 da się włączyć napęd jak się kawałek ruszy (w szczególności do tyłu) tak samo z wyłączaniem. Próbowałeś?
Nie zezwalam na wynoszenie moim zdjęć poza portal bez mojej zgody. Zapytaj mnie o to ;)
Zapraszam na mój kanał na YouTube, znajdziesz mnie pod nickiem StudioUrsus4514

#3 Share M4t3usz

M4t3usz

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:e-podroznik
  • Zainteresowania:Wszelako rozmaite :)

Napisany 20 sierpień 2010 - 19:45

Problem ProNar 82 SA Oczywiscie wlaczalem bieg i podjezdzalem i probowalem i tak w kolko i nic:/

#4 Share Czeladnik

Czeladnik

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie
  • Zainteresowania:fotografia, militaria, motoryzacja, muzyka

Napisany 20 sierpień 2010 - 19:57

Problem ProNar 82 SA Na forum był już taki temat, poszukaj a jest to dobrze opisane. U mnie w TSA trzeba było polać WD-40 po tym drucie co "wchodzi w podłogę" a później olejem, porostu zacierał się w rurce. W innym rodzaju trzeba wymienić jakieś plastikowe tulejki, poszukaj na forum był już taki temat. A napęd najlepiej powinno się włączać po wciśnięciu sprzęgła jak ciągnik powoli się toczy.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem ProNar 82 SA Dzisiaj, 13:44
  •  

#5 Share kris19911

kris19911

    Zaawansowany

  • userphoto
  • Members
  • PipPipPip
  • 417 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Okolice Kazimierzy Wielkiej
  • Zainteresowania:Motoryzacja, komputery
    KPK kumurun team

Napisany 20 sierpień 2010 - 19:58

Problem ProNar 82 SA Posmaruj. Polej oleju na wszystkie łączenia, powinno pomóc.

#6 Share marcin974

marcin974

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 3082 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice włocławka

Napisany 20 sierpień 2010 - 20:40

Problem ProNar 82 SA Jest gdzies w tym dziale o tym jest :)

Czujniki (nowe zamienniki) do kombajnu buraczanego stoll sprzedam
Kontakt 661995047


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem ProNar 82 SA Dzisiaj, 13:44
  •  

#7 Share M4t3usz

M4t3usz

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 282 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:e-podroznik
  • Zainteresowania:Wszelako rozmaite :)

Napisany 21 sierpień 2010 - 20:50

Problem ProNar 82 SA Ok dzieki znalazlem, info dla innych wystarczy wlac troche oleju w gume od wajchy :)


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy