Skocz do zawartości

Zdjęcie

CYklop problem


6 odpowiedzi na ten temat

#1 Share gospodarka01

gospodarka01

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 29 postów

Napisany 20 czerwiec 2010 - 12:56

CYklop problem Witam panowie.mam problem z cyklopem wiem ze było już na ten temat wiele tematow ale nie moge dopatrzec sie u siebie usterki.Wiec cyklop ma pompe niby po regeneracji rozdzielacz 3 sekcyjny wymieniony,zawór przeciązeniowy za pompą ominięty,zawór pod rozdzielaczami nowy i podkrecony,wyjety filtr oleju ze zbiornika a on ciągle słabo podnosi.Gdy jest zimy jest jeszcze jako tako ale czym bardziej rozgrzeje sie olej jest coraz gorzej.Proszę o pomoc

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
CYklop problem Dzisiaj, 02:23
  •  

#2 Share anticius

anticius

    Użytkownik

  • userphoto
  • Members
  • PipPip
  • 93 postów

Napisany 20 czerwiec 2010 - 13:33

CYklop problem Masz pompę słabą w tym cyklopie. Zmień ją a będzie git.

#3 Share gospodarka01

gospodarka01

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 29 postów

Napisany 20 czerwiec 2010 - 13:42

CYklop problem Miałem już w nim 3 pompy czy jest po regeneracji czy nie jest tak samo...

#4 Share grzesiu09091987

grzesiu09091987

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 472 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 20 czerwiec 2010 - 13:58

CYklop problem A może olej jest już przepracowany i może pienić się.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
CYklop problem Dzisiaj, 02:23
  •  

#5 Share PAATRYKK5

PAATRYKK5

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 87 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Rypin/Półwiesk

Napisany 20 czerwiec 2010 - 15:31

CYklop problem a może się gdzieś zasyfił i nie trafia tyle oleju co trzeba

#6 Share kris82

kris82

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 342 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:CTR

Napisany 20 czerwiec 2010 - 16:15

CYklop problem a wymieniałeś uszczelniacze na tłoku

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
CYklop problem Dzisiaj, 02:23
  •  

#7 Share sebe1033

sebe1033

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2082 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Warmia

Napisany 20 czerwiec 2010 - 18:16

CYklop problem może przesadziłeś z kombinacjami zawór ominiety ten co reguluje ciśnienie ;) też były problemy bo nie podnosił to tak nowa pompa i olej (bo jak zimno było trochę to musiał się rozgrzać) zawór regulujący ciśnienie też nowy (bo stary wyrobiony) a kostkę też wyrzuciłeś :D i lata teraz dobrze tylko że coś łapami i obrotem rozgrzany nie podnosi się i słabo obraca ale myślę że kostka rozdzielająca ciśnienie do rozdzielaczy bo jak tam pogrzebałem to działał dobrze ale bez nowej się nie obejdzie

Podobne tematy