Agrofoto.pl Forum Rolnicze i Galeria Rolnicza: Ursus 1634 - podnośnik - Agrofoto.pl Forum Rolnicze i Galeria Rolnicza

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Ursus 1634 - podnośnik

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   zakrzewiak 

• Użytkownik
  • PipPip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 90
  • Rejestracja 02-September 07
  • 11752419

Napisano 10 March 2010 - 23:27

Witam!
Mam ursusa 1634 ze standardowym podnośnikiem i chcę zamontować wszystkie ramiona, wieszaki i cięgła dolne (z hakami) od wersji ZU.Potrzebuje jakiegoś skanu podnośnika z katalogu częsci od wersji ZU. Wiem że wał podnośnika będę musiał wymienić bo ZU ma jak się nie mylę dłuższy i tylko nie wiem czy oba mają taką samą średnicę i czy będzie pasował w stary korpus podnośnika. Może ktoś wie? Ogólnie potrzebna każda informacja: ceny, wymiary,nr.katalogowe i gdzie te części można dostać. Wiem że taki zestaw jest zakładany aktualnie do 1224,1614,1674.

Może ktoś wie gdzie można pobrać katalog do modelu ZU albo do nowych 16
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   dark34 

• Nowicjusz
  • Pip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 47
  • Rejestracja 14-October 08
  • 10039411

Napisano 22 March 2010 - 23:54

ja bym ci radzil wymienic caly podnosnik poniewaz ja mam wzmacniany podnosnik i jest o wiele masywniejszy od standardowego wiec moze nie wytrztmac takiego ciezaru
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   zakrzewiak 

• Użytkownik
  • PipPip
  • Wyświetl blog
  • Grupa Members
  • Postów 90
  • Rejestracja 02-September 07
  • 11752419

Napisano 28 March 2010 - 21:41

Nie chcę żeby podnosił po 7 ton 5,5 wystarczy, stare cięła i ramiona mam powyrabiane przez co pługa obrotowego nie mogę ustawić, a te nowe cięgła są masywniejsze i parę lat pochodzą. Narazie kasuje luzy na starym TUZ-ie bo jak nie znajdę tego wzmocnionego to do orki ten stary będzie gotowy.
0

Strona 1 z 1