A wiecie może jakie są dopłaty i warunki na ugorowanie??
Dopłaty 2010 wszystko na temat
Napisano 27 April 2010 - 08:46
Użytkownik micnow92 dnia 26 April 2010 - 14:33 napisał
Witam, przepraszam że się wtrącę ale mam taki problem bo w moim wniosku brakuje 5 części w której miał być wniosek o dofinansowanie do 10 krów, i mam pytanie czy u was jest ta 5 część czy trzeba się po to zgłosić do agencji?
Cześć V to jest na 1 stronie wniosku. Wpisujesz tylko liczbę zwierząt i tyle.
Tylko śmieszne jest że trzeba wpisać ile sztuk będzie się posiadało 31 maja 2010 a wniosek trzeba złożyć do 17 maja.
Napisano 03 May 2010 - 14:41
Mam problem z PEG. Wniosek jest praktycznie wypełniony przez agencję, powierzchnie działek jak rok temu. Ale na załączniku Powierzchnia PEG jest mniejsza. Jak mam się do tego odnieść? Przecież pole mi nie wyparowało, kontroli jak dotąd nie miałem, więc nie zgadzam się na zmniejszenie powierzchni.
Napisano 05 May 2010 - 21:59
Użytkownik mapi dnia 27 April 2010 - 08:46 napisał
Cześć V to jest na 1 stronie wniosku. Wpisujesz tylko liczbę zwierząt i tyle.
Tylko śmieszne jest że trzeba wpisać ile sztuk będzie się posiadało 31 maja 2010 a wniosek trzeba złożyć do 17 maja.
to nieprawda, na stronach arimr jest specjalny wzor zgloszenia o ilosci i numerach krow i owiec,kazdy dostal numer bezplatnej infolini do arimr i dzis 2 razy bez problemu sie dodzwonilem i uzyskalem potrzebne informacje-choc czesci i tak nie wiedzieli
Logowanie »
Dodaj odpowiedź