Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wirus na AgroFoto?


26 odpowiedzi na ten temat

#1 Share LukeClaas

LukeClaas

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie
  • Zainteresowania:football

Napisany 22 listopad 2009 - 19:54

Wirus na AgroFoto? Witam.
Za każdym razem gdy otwieram nową kartę na AF to wyskakuje mi oto komunikat

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Wirus na AgroFoto? Dzisiaj, 15:23
  •  

#2 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 22 listopad 2009 - 19:57

Wirus na AgroFoto? Dziwne. Mi nic nie wyskakuje.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 


#3 Share szczewko

szczewko

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1573 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 22 listopad 2009 - 20:00

Wirus na AgroFoto? U mnie tez wszystko ok. Moze złapałes AH1N1 :D

#4 Share mszk8

mszk8

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:podlaskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo i informatyka no i fajne dziewczyny ;]

Napisany 22 listopad 2009 - 20:01

Wirus na AgroFoto? Mi również nic nie wyskakuje, tyle że ja używam linux'a. A przeglądając neta z konta zwykłego użytkownika (nie root'a!) wirusy mi nie straszne :D
Windows jest jak kobieta lekkich obyczajów - łapie każdy syf...
"...Życie jest za krótkie by tanie wino pić..."

#5 Share Kolejorz

Kolejorz

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 394 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wielkopolska
  • Zainteresowania:Rolnictwo i wszystko z nim związane, MTB, marka Ursus, John Deere

Napisany 22 listopad 2009 - 20:02

Wirus na AgroFoto? Mi tez nic, może jakiś błąd w antywirusie ?
John Deere 6830 Premium | John Deere 6920 S - my dream's
Lech Poznań - Duma i tradycja

#6 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 22 listopad 2009 - 20:08

Wirus na AgroFoto? Przeskanuj całego kompa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 


#7 Share mickas092

mickas092

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 2204 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Lubelskie/LPA
  • Zainteresowania:Szeroko pojęte rolnictwo ;)

Napisany 22 listopad 2009 - 20:11

Wirus na AgroFoto? Mi też nic nie wyskakuje :D

#8 Share Avendrion

Avendrion

    Red Power

  • Members
  • PipPipPip
  • 1159 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Wielkopolska

Napisany 22 listopad 2009 - 20:15

Wirus na AgroFoto? To jest od reklam google coś mi się zdaje.
Za tym co mówię! Zawsze stanę
Za tym co myślę! Zawsze stanę
Za tym w co wierzę! Zawsze stanę

#9 Share milanreal1

milanreal1

    Nie zadzieraj z moderatorem :D

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 8983 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Rypina (kuj-pom)
  • Zainteresowania:Sport, muzyka i oczywiście rolnictwo.

Napisany 22 listopad 2009 - 20:16

Wirus na AgroFoto? Jaki to antywirus? Kaspersky? On tak ma ze lubi pokazywać wirusy których nie ma, na podobnej zasadzie blokował mi włączanie radia przez winampa.
Zapraszam na swój profil
Pozdro :-)

#10 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 22 listopad 2009 - 20:19

Wirus na AgroFoto? Wydaje mi się, że nowe antywirusy stają się coraz bardziej wyczulone na jakieś drobiazgi i stąd ten problem, chociaż mogę się mylic

KS Falubaz


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Wirus na AgroFoto? Dzisiaj, 15:23
  •  

#11 Share raffx89

raffx89

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 104 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Ślaskie

Napisany 22 listopad 2009 - 20:30

Wirus na AgroFoto? ja mam kaspersky i raz mi wyskoczyla jakas ramka i tam pisalo cos wlasnie o kradziezy jakis danych czy cos,ale potem znikla i juz sie nie pojawila

#12 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 22 listopad 2009 - 20:32

Wirus na AgroFoto? Zainstaluj nod32 i po problemie. Kiedyś miałem kacpra ale mi wpuszczał wirki ...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 


#13 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 22 listopad 2009 - 20:35

Wirus na AgroFoto? Nod wcale nie jest lepszy, nie ma antywira który nie przepuści żadnego wirusa

KS Falubaz


#14 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 22 listopad 2009 - 20:35

Wirus na AgroFoto? Od czasu jak zainstalował noda problem mi się skończył.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 


#15 Share zetorek5340gr

zetorek5340gr

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 222 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Zainteresowania:Rolnictwo

Napisany 22 listopad 2009 - 20:50

Wirus na AgroFoto? Ja też się z tym nie spotkałem. I mam nadzieję że się nie spotkam.

#16 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 22 listopad 2009 - 21:06

Wirus na AgroFoto? przenoszę tu bo chyba bardziej pasuje :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 


#17 Share kazikow

kazikow

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 154 postów

Napisany 22 listopad 2009 - 21:13

Wirus na AgroFoto? Mi także Kaspersky pokazuje komunikat o wirusie na tej stronie.

#18 Share Lamborghinithebest

Lamborghinithebest

    Nowicjusz

  • V.I.P.
  • rank
  • 43 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Mińsk Mazowiecki

Napisany 22 listopad 2009 - 21:16

Wirus na AgroFoto? Ja ze swojego doświadczenia polecam Avasta jeżeli jest regularnie aktualizowana baza wirków to nie powinno być żadnych przykrych niespodzianek :D

#19 Share klejnus

klejnus

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 496 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Ujście/Krasna Łąka

Napisany 22 listopad 2009 - 21:16

Wirus na AgroFoto? Zgodzie się że nod to badziew tak samo jak avast. Kiedyś używałem karsperskiego i byłem cholernie zadowolony ale teraz juz nie i dlatego jade na avast(padlo ale kompa n ie muli aż tak:P:P I z tego co zauważyłem jest tam napisane cos w stylu "googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-" to wygląda jak bys ta strona wywoływała wejście na nia albo po prostu masz jakiegoś wira który przywiazał się do czesto odwiedzanej strony przez Ciebie (agrofoto) i przez nią chce sie połączyć pod tą stronę by ściągać resztę wirusów. Tak mi sie wydaje:P
Ps Andrzej nie ładnie przenosić posta jak ktoś pisze w nim posta hehe
Nie jestem rolnikiem i nigdy nie byłem dopiero sie uczę przepraszam za błędy:)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Wirus na AgroFoto? Dzisiaj, 15:23
  •  

#20 Share andrzej2110

andrzej2110

    Zaawansowany

  • V.I.P.
  • rank
  • 9407 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Płocka

Napisany 22 listopad 2009 - 21:16

Wirus na AgroFoto? Wywalcie tego anty wira do kosza.

edit 3 posty o jednym czasie :D


nei wiedziałem ze ktoś pisze wtedy :)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym.
ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :D

bullet_black.png

 



Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy