Skocz do zawartości

Zdjęcie

Simtractor.


2019 odpowiedzi na ten temat

#1081 Share zetor

zetor

    Moderator bez Pola... ;)

  • V.I.P.
  • rank
  • 1830 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Małopolska

Napisany 05 luty 2008 - 09:51

Simtractor. piszesz tak jak jest key i login podany żadnego kombinowania

Nie ma piękniejszego dźwięku od ryku SW-400

A-Mount Alpha user


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 19:32
  •  

#1082 Share RolnikMateusz1

RolnikMateusz1

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Złotniki Kujawskie obok Bydgoszczy

Napisany 05 luty 2008 - 15:15

Simtractor. Hehe no moze u większosci tak jest ale u mnie sie nie da <wkurza>
Jak wpisze tak jak powinno byc to pisze mi że jest Demo Version B)

#1083 Share Arni

Arni

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1234 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. warmińsko -mazurskie

Napisany 05 luty 2008 - 15:18

Simtractor. To ty jakoś możesz mieć pełną wersje, a ja wpisuje wszystkimi literami i nic. Od teraz znienawidziłem wyrazy demo version czy jakoś tak.
17 lutego 2007r - 17 lutego 2012 pięć lata na af!

#1084 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 05 luty 2008 - 19:19

Simtractor. No ja mam problem taki że jak wpisze keya i logina to niby jest full version ale jak chce odpalić Lexiona lub inna maszynę poza Machine 40 i STSem to mam niby demo ver i tak samo przy zapisywaniu gry. :angry:
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#1085 Share smolar

smolar

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:miedziana
  • Zainteresowania:ROLNICTWO

Napisany 05 luty 2008 - 19:37

Simtractor. Wie ktoś już coś na temat simtractor v4??
Władek rządzi :D

#1086 Share MarcinPL

MarcinPL

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 05 luty 2008 - 22:02

Simtractor. Jakby ktoś wiedział to by nawet w mediach mówili. Poczytaj na stronie głównej angielski nie taki trudny

#1087 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 05 luty 2008 - 22:15

Simtractor. Zemną gościu sie głucił że jego kolega ma V4 nie dało mu sie wytłumaczyć że jeszcze nie wyszło ale ten i tak swoje >< albo pytają sie jak zarejestrować podaje im link a oni co dalej a ja załamka ;/
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

#1088 Share zetor5321

zetor5321

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:centrum polski

Napisany 06 luty 2008 - 15:15

Simtractor. doczekać sie nie moge v4
jak tylko będzie to będe grał tylko i wyłącznie w simtractora

#1089 Share Mateusz2

Mateusz2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kwidzyn - Pomorskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo,maszyny rolnicze,...

Napisany 06 luty 2008 - 17:16

Simtractor. ja znów mam problem jak sie zarejestruje i zaczne grac i chce puzniej zapisać to sie nieda pisze ze demo jest czemu? i czemu mi sie komp zawiesza jak chce wyjść?

#1090 Share Patrick345

Patrick345

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 390 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:łódzkie,
  • Zainteresowania:Motoryzacja,

Napisany 06 luty 2008 - 19:11

Simtractor. nie moge sie zarejestrowac teraz dlaczego
Ursus C-330M każdemu go potrzeba :)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 19:32
  •  

#1091 Share Arni

Arni

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1234 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. warmińsko -mazurskie

Napisany 06 luty 2008 - 19:19

Simtractor. Twórcy chyba wytoczyli nam jakąś wojnę. Widzę że nie tylko u mnie nie działa key i login B)
17 lutego 2007r - 17 lutego 2012 pięć lata na af!

#1092 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 06 luty 2008 - 20:45

Simtractor. Już nie pierwszy raz. Ja już od jakiegoś czasu mam problem B) a chciałem zagrać w LAN B).
Poczekacie znów jakiś czas i znów będzie OK jak poprzednim razem.
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#1093 Share FanUrsus

FanUrsus

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 56 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Polska

Napisany 06 luty 2008 - 23:04

Simtractor. Wpiszcie key DUZYMI literami a login malymi . Powinno pomoc , mi pomoglo

#1094 Share MarcinPL

MarcinPL

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 376 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 07 luty 2008 - 11:33

Simtractor. Albo jak nie pomoże o grajcie na innej wersji

#1095 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 07 luty 2008 - 14:06

Simtractor. Albo własnie wpusujecie nie ten key do tej gry xD
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

#1096 Share kris14

kris14

    Stary Kombinator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 7069 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:PWR

Napisany 07 luty 2008 - 14:15

Simtractor. Ja proponuję granie na rozłączonył łączu internetowym...
Bo miałem kilka takich przypdaków że gra się w pewnym momencie zacieła, albo nie chciała przyjąć loginu i key'a...
Lecz, gdy mam rozłączone łącze to nie mam już takich problemów :D

#1097 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 07 luty 2008 - 20:50

Simtractor. Też to zauważyłem ale niestety po zalogowaniu gra sie zwiesza (co da się przeżyć) potem jest ok zaczynam grę ale już woła NEO o połączenie z netem :D. Co prawda nie sprawdziłem jeszcę czy da się potem zapisać grę ale jak sprawdzę dam znać czy wszytko jest OK B).
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#1098 Share Patrick345

Patrick345

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 390 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:łódzkie,
  • Zainteresowania:Motoryzacja,

Napisany 07 luty 2008 - 20:52

Simtractor. Ja gram na odłączonym necie.
Ursus C-330M każdemu go potrzeba :)

#1099 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 08 luty 2008 - 08:46

Simtractor. Ja muszę spróbować w LAN bo miałem okazje ale ferie się kończą to wuj jedzie se muszę jakoś inaczej jeszcze pokombinować :D.
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 19:32
  •  

#1100 Share ferguson235

ferguson235

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Szczecinek ZSZ (zachoniopomorskie)

Napisany 10 luty 2008 - 18:18

Simtractor.

Też to zauważyłem ale niestety po zalogowaniu gra sie zwiesza (co da się przeżyć) potem jest ok zaczynam grę ale już woła NEO o połączenie z netem ;) . Co prawda nie sprawdziłem jeszcę czy da się potem zapisać grę ale jak sprawdzę dam znać czy wszytko jest OK :D .


Ja tez mam podobny problem ale juz sobie poradzilem z zalogowaniem do gry przy rozłoczonym neostradzie ale jest z problem z zapisaniem gry. Nie wiecie co sie stało i co zrobic z tym problemem ???

Podobne tematy