Skocz do zawartości

Zdjęcie

Simtractor.


2019 odpowiedzi na ten temat

#1021 Share Mateusz2

Mateusz2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kwidzyn - Pomorskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo,maszyny rolnicze,...

Napisany 26 styczeń 2008 - 20:39

Simtractor. ej czemu w kombajnie jak włacze młocarnie i motowidły to niekosi??? mam 3 wersje tej gry 2 demo 1 pełna i w pełnej niemoge koscic :P

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 00:09
  •  

#1022 Share Mateusz2

Mateusz2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kwidzyn - Pomorskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo,maszyny rolnicze,...

Napisany 26 styczeń 2008 - 20:46

Simtractor. jak sie wszystko robi w tej grze jakimi klawiszami ??

#1023 Share MarcinPykuS

MarcinPykuS

    VIP, były Moderator Forum

  • V.I.P.
  • rank
  • 2961 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Województwo Śląskie

Napisany 26 styczeń 2008 - 20:49

Simtractor. Po pierwsze nie pisz posta pod postem, używaj opcje EDIT...!!! :angry:

Po drugie "klawiszologia" była już podana, wystarczy poszukać...!!! :P

http://www.simtracto...topic.php?t=109

#1024 Share zetor5321

zetor5321

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:centrum polski

Napisany 26 styczeń 2008 - 23:55

Simtractor. mam pytanko czy kogoś denerwują te wyrazy w menu.
ja edytowałem notatnikiem plik main.eng i tam jest całe menu.

#1025 Share RolnikMateusz1

RolnikMateusz1

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 201 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Złotniki Kujawskie obok Bydgoszczy

Napisany 27 styczeń 2008 - 08:10

Simtractor. No mnie nieraz denerwoją ale już przyzwyczajiłem się do tego : P

#1026 Share zetor11441

zetor11441

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:PCT (Mikołajewo)

Napisany 28 styczeń 2008 - 17:06

Simtractor. Niech ktos poda link ze stronka gdzie mozna sciagnac 3.66 pełna wersje, i poda mi key i login na gg 11906722
Od kołyski aż po grób jedna wiara jeden klub John Deere

#1027 Share MarcinPykuS

MarcinPykuS

    VIP, były Moderator Forum

  • V.I.P.
  • rank
  • 2961 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Województwo Śląskie

Napisany 28 styczeń 2008 - 17:09

Simtractor. Tutaj możesz pobrać tą grę... :P

http://www.simtractor.com/download.php

To jest DEMO, ale jak wpiszesz key i login to będziesz miał pełną wersję... :P

#1028 Share zetor11441

zetor11441

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:PCT (Mikołajewo)

Napisany 28 styczeń 2008 - 17:37

Simtractor. A jaki jest *** i ***** wyslij mi na pw, z góry dzieki
Od kołyski aż po grób jedna wiara jeden klub John Deere

#1029 Share Karol12

Karol12

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 351 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:okolice Warszawy
  • Zainteresowania:sport, bydło mleczne i gołębie...

Napisany 28 styczeń 2008 - 18:01

Simtractor. O ile się nie myle na forum nie wolno pytać ani podawać key!! ponieważ jest to niezgodne z prawem dlatego radził bym skasować tego posta!!!
U-R-S-U-S ------> moc i potęga :)

ZAPRASZAM NA MOJE FORUM!!!!

#1030 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 28 styczeń 2008 - 18:13

Simtractor. w ogóle nie można na forum dawać key-i i loginów poza forum szukaj
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 00:09
  •  

#1031 Share Chota

Chota

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1049 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubelskie

Napisany 28 styczeń 2008 - 19:34

Simtractor.

A jaki jest key i login wyslij mi na pw, z góry dzieki

to sie nazywa piractwo internetowe
URSUS-Moc i Potęga
IHC-Jeszcze więcej mocy!

#1032 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 28 styczeń 2008 - 23:12

Simtractor. Jeszce pozostaje GG :P
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#1033 Share krolikNH

krolikNH

    Retired Moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 4622 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:CTR
  • Zainteresowania:Rolnictwo, speedway, dobra fotografia

Napisany 28 styczeń 2008 - 23:16

Simtractor.

A jaki jest *** i ***** wyslij mi na pw, z góry dzieki


Mógłbyś troszkę "ciszej" to załatwiać, a nie tak w stylu "wielkie halo" :P ??

Moje fotografie chronione prawem autorskim!!!
"Fotografia to sztuka, a nie naciskanie palcem na przycisk"

© 2016 krolikNH All rights reserved.


#1034 Share Lukasz16

Lukasz16

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. Mazowieckie
  • Zainteresowania:rolnictwo, grafika komputerowa

Napisany 29 styczeń 2008 - 21:47

Simtractor.

mam pytanko czy kogoś denerwują te wyrazy w menu.
ja edytowałem notatnikiem plik main.eng i tam jest całe menu.

Ja zrobiłem całe spolszczenie

#1035 Share Mateusz2

Mateusz2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kwidzyn - Pomorskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo,maszyny rolnicze,...

Napisany 30 styczeń 2008 - 13:51

Simtractor. ja mam 3.12 i jak wpisze kody to dalej jest demo ale jak pierwszy raz wpisalem to było full i wyszedłem z gry i jak jeszcze raz właczyłem to juz znów było demo i teraz juz sie nieda drugi raz wpisać?? pomuzcie:)

#1036 Share Adik_ziel

Adik_ziel

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 2163 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Łódz(Olechów)
  • Zainteresowania:Rolnictwo i Motocross ;)

Napisany 30 styczeń 2008 - 16:13

Simtractor. Przed chwilką jakiś gosciu do mnie pisze na gg co trzeba zrobić w pierwszej misji w SimTractor myślałem że spadne z krzesła
«Adik_ziel will do anything for you.»

Jeżeli, ktoś, komuś, coś ewentualnie nikt nikomu nic... To z punktu widzenia masz ode mnie pzdr...... xD

Kocham to co robię, robię to co kocham, choć czasem muszę robić to, co tylko lubię, ale wtedy za to mi płacą. I znowu mogę robić to co kocham...

#1037 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 30 styczeń 2008 - 19:49

Simtractor. xDD nawet najwytrwalszego by powalił tym tekstem na kolana :)

Ja ostatnio miałem problem z ST 3,66. A mianowicie po wpisaniu keya nie chciało sie zarejestrować :D . Dzisiaj zarejestrowałem się pisało że wersja jest zarejestrowana no to ja już szczęśliwy farma i jazda NH a tu d*p* pisze że wersja unregistered :D.

Czyżby znów coś zrobili z keyami jak kiedyś?
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

#1038 Share zetor5321

zetor5321

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 764 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:centrum polski

Napisany 30 styczeń 2008 - 21:30

Simtractor. jest taki plik o nazwie config i jego sie podmienia.
bo jak będziesz wpisywał to ci niewypali.

#1039 Share quercus

quercus

    emerytowany moderator

  • V.I.P.
  • rank
  • 1622 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisany 31 styczeń 2008 - 09:38

Simtractor. Ale na co się podmienia ?? :D
,, Idę dalej żeby być jak najbliżej ..."

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 00:09
  •  

#1040 Share Mateusz2

Mateusz2

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kwidzyn - Pomorskie
  • Zainteresowania:Rolnictwo,maszyny rolnicze,...

Napisany 31 styczeń 2008 - 17:44

Simtractor. ja wykasowałem te gre i jeszce raz pobrałem i wpisałem kody i mam fulll :D

Podobne tematy