Skocz do zawartości

Zdjęcie

Simtractor.


2019 odpowiedzi na ten temat

#321 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 17 czerwiec 2007 - 21:29

Simtractor. właściwie, to ja się nie łapie w tej grze i nie wiem gdzie są te pola, eh :/ A czemu nie mogę podnieść belek turem w JD ? próbowałem tymi guzikami i nic :D

KS Falubaz


Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 09:46
  •  

#322 Share MasseyFerguson15

MasseyFerguson15

    Użytkownik

  • userphoto
  • Banned
  • PipPip
  • 51 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Good City
  • Zainteresowania:Rolnictwo, mechanizacja, simtractor i wszytko co rolnicze

Napisany 18 czerwiec 2007 - 11:42

Simtractor. Wiem minusem jest to że nie ma podręcznej mapki ale jak zaczynasz gre to ci się pokazuje mapka
A żeby podnieść turem bele to musisz wbic tak aby na beli pojawiła się czarna kropka i wtedy powinno pomóc

Pozdrawiam Massey

Powód Edycji: literówki, edytowane przez Nikita_Bennet
Deutz Fahr -Marka godna zaufania !!!!!!!!!!!!!!!! :D

#323 Share Chota

Chota

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1049 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubelskie

Napisany 18 czerwiec 2007 - 17:55

Simtractor. ej a co wy sądzicie o tej grze bo kumple mówią że fcale fajna nie jest a ja lepszej rolniczej gry nie widziałem a wam się podoba?
URSUS-Moc i Potęga
IHC-Jeszcze więcej mocy!

#324 Share łukasz

łukasz

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 329 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. lubelskie
  • Zainteresowania:Budownictwo i rolnictwo

Napisany 18 czerwiec 2007 - 18:08

Simtractor. gra jest super bardzo rzeczywista

#325 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 18 czerwiec 2007 - 18:26

Simtractor. Grafika nie jest fenomenalna, ale tak jak kolega @lukasz napisał bardzo realna.

---
dalej nic nie moge zrobić ani turem ani ładowarką..

KS Falubaz


#326 Share Lukasz16

Lukasz16

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. Mazowieckie
  • Zainteresowania:rolnictwo, grafika komputerowa

Napisany 19 czerwiec 2007 - 08:54

Simtractor. Grafika otoczenia jest słaba, wiele błędów, ale za to maszyny nie wyglądają najgorzej. Najlepszy symulator rolniczy to nie jest, przynajmniej dla mnie. Simtractor jest najpopularniejszy.

dalej nic nie moge zrobić ani turem ani ładowarką..

Przytrzymaj 4., potem podjedź pod bałde i ją zaciśnij 3.

#327 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 19 czerwiec 2007 - 13:42

Simtractor. Spróbuje. Macie też takie błedy, że na miejscu tego komisu, czy farmy jest tylko takie duże czarne pole ? Już miałem ten błąd z 3 razy, i za każdym razem musze wczytać gre od nowa..

KS Falubaz


#328 Share sumada89

sumada89

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 1 postów

Napisany 19 czerwiec 2007 - 17:54

Simtractor. Witam sluchajcie mam od niedawna ta gre i tylko moge poruszac sie kombajnem i slabym ciągnikiem :) :) i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic zebym mial dostep do wszystkich maszyn?? i zebym mogl nimi jezdzic?? prosze o pomoc :D z gory wielkie dzieki......... piszcie do mnie prosze: sumada_18@o2.pl

#329 Share Nikita_Bennet

Nikita_Bennet

    staruszek

  • V.I.P.
  • rank
  • 6290 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:północna Polska
  • Zainteresowania:KPK Kumurun Team

Napisany 19 czerwiec 2007 - 19:03

Simtractor.

Witam sluchajcie mam od niedawna ta gre i tylko moge poruszac sie kombajnem i slabym ciągnikiem :D :) i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic zebym mial dostep do wszystkich maszyn?? i zebym mogl nimi jezdzic?? prosze o pomoc :) z gory wielkie dzieki......... piszcie do mnie prosze: sumada_18@o2.pl


1. przejrzyj cale 22 strony tego wątka - myslę ze znajdziesz odpowiedz!!
2. nie pros aby ktoś odpowiedzial Ci na e-mail - PO TO JEST FORUM, jak ktoś Ci tutaj odpisze to pozniej ktoś inny będzie mogl to przeczytać!!
pzdrwm Nikita_Bennet
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
                                                              Sir A C. Clarke

#330 Share MasseyFerguson15

MasseyFerguson15

    Użytkownik

  • userphoto
  • Banned
  • PipPip
  • 51 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Good City
  • Zainteresowania:Rolnictwo, mechanizacja, simtractor i wszytko co rolnicze

Napisany 19 czerwiec 2007 - 20:57

Simtractor.

Witam sluchajcie mam od niedawna ta gre i tylko moge poruszac sie kombajnem i slabym ciągnikiem :) :) i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic zebym mial dostep do wszystkich maszyn?? i zebym mogl nimi jezdzic?? prosze o pomoc :D z gory wielkie dzieki......... piszcie do mnie prosze: sumada_18@o2.pl


1 musisz mieć klucz rejestracyjny
2 musisz posiadać dodatek machinery addons

Pozdrawiam Massey
Deutz Fahr -Marka godna zaufania !!!!!!!!!!!!!!!! :D

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 09:46
  •  

#331 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 19 czerwiec 2007 - 21:39

Simtractor. Mnie ta ładowarka i JD z turem do szału doprowadzają :D mam już wrzesień nie moge załadować belek, cisne guziki tak jak mówiłeś i nic. I do tego cisne "O", żeby obornik załadować i też nic.. Bo ja chyba łyżki nie mam na ładowaczu.. skąd wziąć ? Jak kupowałem to nie było jej przy ciągniku/ładowarce

KS Falubaz


#332 Share MasseyFerguson15

MasseyFerguson15

    Użytkownik

  • userphoto
  • Banned
  • PipPip
  • 51 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Good City
  • Zainteresowania:Rolnictwo, mechanizacja, simtractor i wszytko co rolnicze

Napisany 20 czerwiec 2007 - 09:32

Simtractor. Łyżka jest od początku gdzieś na farmir powinna stać a co do obornika to w ustawieniach musisz zmienić na "p" albo na "o"


Pozdrawiam Massey

P.S. sprawdz czy masz obornik bo nie zawsze jest
Deutz Fahr -Marka godna zaufania !!!!!!!!!!!!!!!! :D

#333 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 20 czerwiec 2007 - 10:18

Simtractor. Już z ładowarką doszedłem do ładu. Obornika raczej nie ma. Jak mam zrobić, żeby był? Wrzucić bele do "obory"? Wiesz może jak posiać zboża jare/kukurydzę ? Pozdrawiam

KS Falubaz


#334 Share Lukasz16

Lukasz16

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. Mazowieckie
  • Zainteresowania:rolnictwo, grafika komputerowa

Napisany 20 czerwiec 2007 - 12:20

Simtractor. Jeżeli chcesz mieć więcej obornika to podejdź do obory i tam masz tą rurke co obornik z niej leci podchodzisz to tego zbiornika. On jest ogrodzony barierkami w oborze. Podejdź tam i poszukaj guzika. Podejdź i wciśnij" [" (ten sam przycisk na klawiaturze, którym włączasz ciągnik)

#335 Share MasseyFerguson15

MasseyFerguson15

    Użytkownik

  • userphoto
  • Banned
  • PipPip
  • 51 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Good City
  • Zainteresowania:Rolnictwo, mechanizacja, simtractor i wszytko co rolnicze

Napisany 20 czerwiec 2007 - 12:21

Simtractor. Na początku gry masz 100 gnoju potem żeby byłowięcej musisz karmic krowy dawac im kukurydze trawe z przyczepy albo bele
żeby posiac kukurydze trzeba podjechac siewnikiem do kukurydzy i wcisnąć "["
Żeby posiac zboże ozime podjeżdzamy byle jakim siewnikiem do zboża i też wciskamy "[" jeśli chodzi o zboża jare to tak samo tylko że ozime siejesz na jesieni a jare na wiosne
pozdrawiam Massey
Deutz Fahr -Marka godna zaufania !!!!!!!!!!!!!!!! :D

#336 Share Chota

Chota

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1049 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubelskie

Napisany 21 czerwiec 2007 - 13:29

Simtractor. ej a ja jak skosze kukurydze i z przyczepy wysypie kukurydzę to nie mogę jej niczym wziąść żeby dać krowom
URSUS-Moc i Potęga
IHC-Jeszcze więcej mocy!

#337 Share Matey

Matey

    Bad Moderator

  • Moderator Forum
  • PipPipPip
  • 5198 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubuskie ;)

Napisany 21 czerwiec 2007 - 15:27

Simtractor. Próbowałeś turem ? Wie ktoś co z tym obornikiem?

KS Falubaz


#338 Share Chota

Chota

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 1049 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:lubelskie

Napisany 21 czerwiec 2007 - 17:04

Simtractor. :D tak próbowałem a ty jak bierzesz ???
URSUS-Moc i Potęga
IHC-Jeszcze więcej mocy!

#339 Share Lukasz16

Lukasz16

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 299 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:woj. Mazowieckie
  • Zainteresowania:rolnictwo, grafika komputerowa

Napisany 21 czerwiec 2007 - 17:17

Simtractor.

ej a ja jak zkosze kukurydze i z przyczepy wysypie kukurydzę to niemogę jej niczym wziąść żeby dać krowom

Czy masz na myśli kiszonkę? Wysyp ją do silosu na kiszonkę i tak żeby troche wystawały krowy będą sobie same brały (poczytaj ten temat wcześniej już było o tym pisane).

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Simtractor. Dzisiaj, 09:46
  •  

#340 Share sabek27

sabek27

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 356 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Dębów/Przeworsk
  • Zainteresowania:maszyny rolnicze

Napisany 21 czerwiec 2007 - 20:30

Simtractor. jam mam problem z zapisaniem gry jak wykosze zboze koło farmy i odstawie kombajn i chce zapisać to nie, moze o jak chce kupić maszyny co stoją tam w komisie to jak za nie zapłace to nie moge do nich wsiaść prosze pomóżcie mi chłopcy :D

Podobne tematy