Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z Cyklop


2 odpowiedzi na ten temat

#1 Share tomaszesky

tomaszesky

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 12 postów

Napisany 05 listopad 2009 - 12:07

Problem z Cyklop Witam mam problem z cyklopem :/ Na zimnym oleju 1 rozdzielacz chodzi ok czyli łapy i obrót 2 jak podnosi to bardzo wolno i drży caly układ?? Po nagrzaniu sie oleju 1i2 dzialaja dobrze z tym ze przy opuszczaniu poprzecznego siłownika na ramieniu ciagnik sie dusi. Co to moze byc za przyczyna?? Zanieczyszczony smog w zbiorniku?? Dodam ze pompa jest nowa wzmacniana rozdzielacz 3 sekcyjny tez:) Z tego co zaobserwowalem cyklop nie ma filtru oleju zwrotnego i zaworu przepływowego. Co do tej kostki rozdzielczej przy rozdzielaczach jest ona 12 letnia. Co moze byc ta przyczyna ?? Czy ten zawor nadcisnieniowy jest obowiazkowy i ten filtr??

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z Cyklop Dzisiaj, 10:06
  •  

#2 Share coffey23

coffey23

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 322 postów
  • Płeć:Nie powiem

Napisany 05 listopad 2009 - 13:00

Problem z Cyklop z tym że nie chce podnosić na zimnym oleju to stawiałbym na 98% że jest zapchany filtr oleju w zbiorniku a z resztą to nie wiem zacznij od tego filtra;)

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z Cyklop Dzisiaj, 10:06
  •  

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z Cyklop Dzisiaj, 10:06
  •  

#3 Share tomaszesky

tomaszesky

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 12 postów

Napisany 05 listopad 2009 - 23:12

Problem z Cyklop Ale obrót i łapy do podparcia na zimnym tez smigaja bez zarzutu;/

Podobne tematy