Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z na wiewem MTZ 83


5 odpowiedzi na ten temat

#1 Share lukash938

lukash938

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 46 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:kujawsko-pomorskie okolice Torunia

Napisany 07 sierpień 2009 - 20:04

Problem z na wiewem MTZ 83 Mam problem z na wiewem w mtzecie a mianowicie podczas włączonego silnika wentylacja nie działa, na pewno to nie jest włącznik, z tego co wiem to znajduje się gdzieś jakiś moduł, który tym steruje, tylko gdzie on się znajduję??

Ogłoszenia agrogrosik

  • agrogrosik.pl
  • agrogrosik.pl
Ciagnik MTZ 82+ przyczepa leśna FAO-FAR 7t, zestaw zrywkowy


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki MTZ - Belarus
  • 51000.00 PLN
  • 11 lip 2017
Ciagnik mtz82 rok95 renault ares deutz fahr km fendt .renault landin


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki MTZ - Belarus
  • 21700.00 PLN
  • 24 cze 2017
Ciągnik Belarus 1523.5 MK, MN, Klimatyzacja Nowy


Zobacz ogłoszenia w kategorii Ciągniki rolnicze: Ciągniki MTZ - Belarus
  • 190000.00 PLN
  • 18 cze 2017

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z na wiewem MTZ 83 Dzisiaj, 13:21
  •  

#2 Share rino

rino

    Zaawansowany

  • Members
  • PipPipPip
  • 770 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:kujawsko-pomorskie
  • Zainteresowania:Motoryzacja, Maszyny rolnicze

Napisany 07 sierpień 2009 - 21:14

Problem z na wiewem MTZ 83 Podczas wlaczonego nie dziala? Bo na wylaczonym silnika jak nie dziala to normalne. A bezpieczniki i kable wporzadku?

#3 Share lukash938

lukash938

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 46 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:kujawsko-pomorskie okolice Torunia

Napisany 08 sierpień 2009 - 07:43

Problem z na wiewem MTZ 83 Kable i bezpieczniki są na pewno dobre.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z na wiewem MTZ 83 Dzisiaj, 13:21
  •  

#4 Share Marcin1987

Marcin1987

    Użytkownik

  • Members
  • PipPip
  • 54 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Okolice Kalisza Wielkopolskie

Napisany 09 sierpień 2009 - 18:45

Problem z na wiewem MTZ 83 A może winny jest włącznik u mnie on nie zawsze się włącza styki mogły się już powycierać w nim

#5 Share lukash938

lukash938

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 46 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:kujawsko-pomorskie okolice Torunia

Napisany 10 sierpień 2009 - 15:29

Problem z na wiewem MTZ 83 Wiem już co jest, alternator jest już trochę lipny i gdy słabo ładuje to nie chodzą na wiewy.

Reklama AgroFoto Ads

  • watermark
  • Reklama
Problem z na wiewem MTZ 83 Dzisiaj, 13:21
  •  

#6 Share drboczek

drboczek

    Nowicjusz

  • Members
  • Pip
  • 5 postów

Napisany 11 grudzień 2009 - 11:53

Problem z na wiewem MTZ 83

Wiem już co jest, alternator jest już trochę lipny i gdy słabo ładuje to nie chodzą na wiewy.


zgadza się. tam jest przekaźnik który steruje wentylatorami, powinno to działać tak że dopiero jak alternator zacznie ładować załącza sie przekaźnik i podaje prąc na wentylatory ;) pozdro


Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy